Home

Nieuws 160 x bekeken

Echtgenote Duitse president opent Keukenhof

Lisse - Mevrouw Bettina Wulff opent woensdag 23 maart de Internationale Bloemententoonstelling Keukenhof in Lisse in aanwezigheid van haar echtgenoot Christian Wulff, Bondspresident van Duitsland.

Op kleurrijke wijze zal in de periode van 24 maart tot en met 20 mei een hommage worden gebracht aan Duitsland, de belangrijkste exportmarkt voor bloembollen en de leverancier van het grootste aantal buitenlandse bezoekers. In 2010 passeerden ongeveer 135.000 oosterburen de poort van Keukenhof en dat was ca 17% van het totaal aantal gasten. In de afgelopen maanden zijn er in het park in totaal zo’n zeven miljoen bloembollen de grond in gegaan om Keukenhof bij het begin van de lente in volle glorie te brengen. Naast de traditionele zaken zullen veel nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd op het 32 hectare grote park, dat een raakvlak van natuur en cultuur wil zijn.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.