Home

Nieuws 210 x bekeken

De enige winkel op zondag: de keurslager

Deurne - Keurslager Antoine van Baars uit het Noord-Brabantse Deurne mag voortaan zijn winkel iedere zondag openstellen.

Dat heeft een loterij bepaald. In Deurne mag op basis van het aantal bewoners één winkel iedere zondag de deuren openen. Via een loting is bepaald dat dit de keurslager wordt.

Vorig jaar steggelden vooral supermarkten over de zondagsopenstellig in Deurne. De gemeente besloot vervolgens om de zondagsopenstelling in Deurne anders aan te pakken: iedereen die op zondag op en wilde zijn, mocht meedoen aan een loterij. Keurslager Van Baars won de loterij. Zijn winkel is voortaan zondagmiddag van 16 tot 19 uur geopend. De keurslager verkoopt hierbij niet alleen vlees, maar ook kant- en klaarmaaltijden en belegde broodjes.

Of registreer je om te kunnen reageren.