Home

Nieuws 209 x bekeken

D&S Fleisch verder onder naam Danish Crown Fleisch

Essen (Oldenburg) – Het door Danish Crown overgenomen Duitse vleesbedrijf D&S Fleisch gaat verder onder de naam Danish Crown Fleisch.

Het Deense concern heeft deze week de leiding in handen genomen. De nieuwe directeur Steen Sønnichsen is van plan de komende tijd de zaken ’minitieus tegen het licht te houden om te zien of er aanpassingen moeten worden doorgevoerd.’ Danish Crown heeft behalve het bedrijf ook de leverantiecontracten met de varkenshouders overgenomen. Op jaarbasis slacht het bedrijf 3,5 miljoen varkens in twee vestigingen, te weten in Essen(Oldenburg) en Cappeln. De Denen kochten D&S Fleisch in oktober vorig jaar, maar moesten wachten op groen licht van de kartelbewakers. Die vergunning werd eerder deze maand verleend.

Of registreer je om te kunnen reageren.