Home

Nieuws 1 reactie

Brink: feiten vertrek Beishuizen zijn zoals ze zijn

Zwiggelte – Wie beweert dat de brief van Tammo Beishuizen aan de ledenraad van LTO Noord niet van zijn hand is, kent de feiten niet. Dat zegt Henk Brink, opvolger van Beishuizen als voorzitter van LTO Noord.

Agd-media meldt vandaag op basis van vertrouwelijke bronnen, dat de brief waarin Tammo Beishuizen aan de ledenraad uitlegt waarom hij vertrekt, niet door de vertrekkende voorzitter is geschreven en ondertekend. Brink zegt dat ”de naam van Beishuizen onder de brief staat, niet zijn handtekening.”

”Wij hebben het gecommuniceerd zoals dat is afgesproken tussen het algemeen bestuur en Tammo Beishuizen. Ik daag iedereen uit die iets anders beweert, met feiten te komen”, zegt Brink. ”Dit zijn de feiten en meer feiten heb ik niet.”

Eén reactie

  • no-profile-image

    Brink geeft zonder dat hij het zelf door heeft toe dat de brief gecensureerd is door L.T.O ,RABOBANK.

Of registreer je om te kunnen reageren.