Home

Nieuws

Boer zoekt vrouw: meer dan 5 miljoen kijkers

Hilversum - Het televisieprogramma Boer zoekt vrouw heeft zondagavond weer het eigen kijkcijferrecord gebroken.

In totaal stemden meer dan 5,1 miljoen mensen af op het televisieprogramma waarin Yvon Jaspers een stel boeren aan de vrouw helpt.

Dat heeft de stichting KijkOnderzoek (SKO) maandag bekendgemaakt. De populaire datingshow van de KRO, die inmiddels aan het vijfde seizoen bezig is, was daarmee voor de zoveelste week op rij verreweg het best bekeken televisieprogramma. In de uitzending van zondagavond maakte boer Richard al duidelijk dat zijn keuze op Annemieke is gevallen.

Boer zoekt vrouw vestigde vorige week al een record door vijf miljoen kijkers te trekken. In totaal kijkt een derde van alle potentiële televisiekijkers elke week naar Boer zoekt vrouw, aldus een zegsman van SKO. Bijna twee derde van alle mensen die zondagavond televisie keken, stemde af op het programma.

Of registreer je om te kunnen reageren.