Home

Nieuws

Beishuizen heeft vijf 'nevenfuncties'

Doetinchem – Vertrekkend voorzitter Tammo Beishuizen van LTO  Noord heeft in totaal vijf nevenfuncties, waarvan drie in de Rabobank-organisatie.

Hij is lid van de Raad van Commissarissen Ridderkerk Midden-IJsselmonde, kringvoorzitter van de Rabobanken Zuid-Holland Zuid en lid van de centrale kringvergadering (CKV) Rabobank Nederland. Daarnaast is hij voorzitter van de voetbalvereniging in zijn woonplaats Rhoon en is hij volgens LTO Noord actief bij een niet nader genoemde ’ondernemersclub in Barendrecht’.

In de verklaring die LTO Noord uitbracht over zijn vertrek spelen de nevenfuncties een belangrijke rol. Ze zouden voor Beishuizen steeds moeilijker zijn te combineren met de veranderende ’randvoorwaarden’ van het voorzitterschap. De woordvoerder van LTO Noord wees met name ook op de wens van Beishuizen om ruimte te houden voor zijn maatschappelijk belangrijke rol in de sportvereniging.

Of registreer je om te kunnen reageren.