Home

Nieuws 210 x bekeken 2 reacties

Australische melkveehouder jaren achteruit

Tekorten aan melk en bier. Dat is, naast alle menselijke en materiële ellende, het meest voelbare effect van de watersnood voor veel Australiërs. Voor melkveehouders in West-Australië is het effect van de overstromingen waarschijnlijk langduriger.Dat de melk niet kon worden opgehaald en dat fabrieken stil kwamen te liggen zijn problemen van voorbijgaande aard. Ook het herstel van gebouwen is een kwestie van tijd. Het wegwerken van de financiële schadepost duurt waarschijnlijk het langst.

Adrian Peak, voorzitter van de melkveehoudersorganisatie in Queensland, meent dat dit jaren gaat kosten.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Student

    Ik neem aan dat de schrijver van dit artikel oost australie bedoelt i.p.v. west

  • no-profile-image

    problemen zat daar

Of registreer je om te kunnen reageren.