Home

Nieuws 1 reactie

Advies LTO: overleg met voerleverancier

Zwolle – LTO adviseert varkenshouders om contact op te nemen met hun voerleveranciers en te overleggen over eventuele maatregelen om de huidige moeilijke periode van lage prijzen door te komen.

Tot nu toe hebben Agrifirm, Forfarmers, Boerenbond Deurne, Arkervaart Twente, Rijnvallei, De Heus en Hendrix UTD maatregelen bekend gemaakt om de varkenshouderij tegemoet te komen.

De acties variëren van vervroegd uitbetalen van de klantenkortingen tot het bevriezen van de voerprijzen voor een bepaalde periode. Ook hebben sommige bedrijven de betalingstermijnen verlengd of leveren ze op een andere manieren maatwerk aan de bedrijven.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Dit is dus de oplossing die lto heeft bedacht, rekeningen later betalen............om later met veel rente weer terug te betalen. Misschien nog een idee voor lto, banken vragen om nog meer krediet te geven. Gelukkig probeer de NVV een structuele oplossing te realiseren

Of registreer je om te kunnen reageren.