Home

Nieuws 163 x bekeken 1 reactie

Wakker Dier richt zich op dierentuinen

Amsterdam - Stichting Wakker Dier is een campagne begonnen tegen dierentuinen. Het gaat hierbij niet om de dieren die te zien zijn in de vijftien grote dierentuinen, maar om het voedsel dat in de restaurants van de dierentuinen wordt aangeboden.

Wakker Dier roept de dierentuinen op de menukaart diervriendelijker te maken. "Vrijwel al het vlees in de restaurants van dierentuinen komt uit de dieronvriendelijke vee-industrie", meldt Wakker Dier. "Dit is in strijd met het papieren beleid van dierentuinen om zich in te zetten voor dierenwelzijn in het park en de bescherming van bedreigde diersoorten", vindt de actiegroep. Wakker Dier pleit voor meer biologische producten in de restaurants.

Ger Timmer

Eén reactie

  • no-profile-image

    Kritische Lezer

    Je vraagt je af waar we eigenlijk nog een overheid voor hebben met al die honderdduizenden ambtenaren. Wakker Dier kan dit land prima alleen regeren.

Of registreer je om te kunnen reageren.