Home

Nieuws 242 x bekeken 15 reacties

Vogel meest sexy vegetariër van 2010

Amsterdam - Actrice Sanne Vogel en cartoonist D!o zijn door Stichting Wakker Dier uitgeroepen tot Meest Sexy Vegetariërs van 2010.

Vogel en D!o kregen de meeste stemmen van de 27.000 stemmers op de website van Wakker Dier.

Vogel is de komende week te horen met een radiospot tegen kiloknallers in supermarkten. D!o is cartoonist en eigenaar van de site www.johnandjohn.nl. "Hij is sinds zijn dertiende vegetariër en noemt zichzelf een 'seksistisch varken'", meldt Wakker Dier die met deze winnaar vegetariërs voorgoed uit de geitenwollensokkenhoek wil trekken. "Ook zware rokers, beruchte drinkers en stugge seksisten kunnen dieren een warm hart toedragen", aldus D!o.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  moet nou het imago van wakker dier met een seksistisch varken als boegbeeld uit het diepe dal gehaald worden?

 • no-profile-image

  ook de meeste vleeseters en veehouders dragen de dieren een warm hart toe.

 • no-profile-image

  Wie...?? Ik ken ze niet, totaal onbelangrijk volk waarschijnlijk

 • no-profile-image

  Waarom zou een vegatarier een spot tegen kiloknallers maken?
  Alsof een gestopte roker andere rokers aanzet om minder te roken? Dat gaat toch niet werken.

 • no-profile-image

  Wel eens een vrolijke en optimistische vegetariër gezien dan ??

 • no-profile-image

  @realist: Het verbaast mij juist dat er nog vrolijke, optimistische vleeseters zijn. Als er één categorie mensen is die de toekomst met sombere gevoelens zou moeten beschouwen dan zijn het juist wel de vleeseters. Immers, zij dienen zich te realiseren dat door hun consumptiegedrag - naast onnoemelijk dierenleed - natuur, milieu en mensheid ernstig gevaar loopt. Vegetariërs aller landen verenigt u en kom in actie tegen het zinloos, onwaardig (vr)eetgedrag dat alle dieren, inclusief de mens, de natuur en de planeet in de afgrond dreigt te storten.

 • no-profile-image

  Stel je niet zo aan Herman Schober. We moeten met z'n allen eens kritischer gaan kijken naar alle onzin die verkondigt wordt. Dat hele ecologische foot-print-gezeur is van hetzelfde "wetenschappelijke" niveau als de mestwet. Aannames en tellen maar. Ze weten totaal niet waar ze over praten en kakelen elkaar kritiekloos na. Over het algemeen het minder intelligente soort mensen zeg maar.

 • no-profile-image

  Stel je niet zo aan Herman Schober. Het wordt tijd dat we met z'n allen eens wat kritischer gaan kijken naar alle onzin die verkondigt wordt. Het hele ecologische-footprint-gezeur is van hetzelfde "wetenschappelijke" niveau als de mestwet. Dom achter elkaar aankakelen en vooral niet even nadenken. En zéker niet even kijken wat er in de praktijk gebeurt. Aannames en tellen maar. Duidelijk het minder intelligente soort mensen dus.

 • no-profile-image

  Herman, alle vegetariers aan de soya zodat er nog meer oerwoud gekapt moet worden! Daar word je blij van......! Ik pak lekker mijn stukje (correctie: STUK) vlees en dat blijf ik doen! Ik rook niet, ga niet naar verre landen op vakantie, maar blijf in de euro regio, ik steek geen vuurwerk af! Dus ik doe al heeeel veeeel voor het milieu, en dus mag k mijn lekker stuk vlees blijven eten!

 • no-profile-image

  Vastgoedmeisje

  Zo mevrouw melkveehoudertje. U weet natuurlijk dat al die de soja van die sojaplantages waarvoor hele oerwouden gekapt worden, uitsluitend dienen tot veevoer.

 • no-profile-image

  Het bewijs dat vegatariers erg dom zijn leest men hieronder....

 • no-profile-image

  moe van, ze doen niet de moeite om het te begrijpen, maar ja alles wat denkt BNNérs te zijn moet toch wel populistisch lullen, dat het onzin is, snappen ze zelf niet.
  Wat dat betreft laat, de welvaart eens goed hard klappen, zou er wat meer waardering voor agrarisch Nederland komen.
  Ons te afhankelijk laten worden van andere landen.

 • no-profile-image

  Geen vlees eten wel Leren laarzen dragen HAHAHA

 • no-profile-image

  Ach ja: het bewijs dat vleeseters écht een hart van vét vlees hebben is op iedere hartbewakingsafdeling van ieder streekziekenhuis te zien! Gaat heen en overtuigd U! Ik zag hoegenaamd nooit een bewust levende, niet rokende en matig alcoholgebruikende VEGETARIER met hart- of vaatklachten. Goeie grap hoor hj. Misschien draagt ze ook wel een slangenlederen veterstring!

 • no-profile-image

  Grappig dat die grasvreters zo wild om zich heen schoppen! Zitten niet lekker in hun velletje?Zelfde als met links volk:Men wil heersen over andersdenkenden!Net zo als links altijd rechts hun wil op wil leggen!Rechts heeft die behoefte niet!

Laad alle reacties (11)

Of registreer je om te kunnen reageren.