Home

Nieuws 299 x bekeken

Sandersonia grote winnaar jubileumkeuringen KAVB

Aan twintig deelnemers aan de KAVB-jubileumcompetitie die is gehouden vanwege de viering van het150-jarige bestaan van de vereniging, is maandag door KAVB-voorzitter Sjaak Langeslag een jubileumpenning uitgereikt.

Negentien van hen kregen een zilveren penning, en één een gouden penning. Die was voor R. van Elderen uit Lijnden die tweemaal een vaas Sandersonia aurantiaca in topkwaliteit inzond, en daarmee de score van 9,70 punten behaalde. De overige 19 inzendingen betroffen onder andere Allium litwinowii van Maatschap Mellema-Versteeg, Iris ‘Nofa White’ van kwekersvereniging Saturnus, Eucomis ‘Johannesburg’ van Fa. A. Langedijk & Zonen, Narcissus ‘Geneve’ van P.L.A. Pouw en Fritillairia reuteri van Th.J. de Groot. Narcissus viridiflora werd aangemerkt als beste teeltprestatie.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.