Home

Nieuws 1358 x bekeken

Prisca Kleijn wordt directeur KAVB

Hillegom - Prisca Kleijn wordt op 1 april 2011 directeur van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB).

De huidige directeur Jan van Aartrijk heeft na 10 jaar directeurschap aangegeven zijn werktijd te willen bekorten en de eindverantwoordelijkheid voor de organisatie over te willen dragen. Kleijn is momenteel adjunct-directeur van de KAVB.

Het Hoofdbestuur heeft zijn erkentelijkheid uitgesproken voor de enorme inzet die de heer Van Aartrijk voor de KAVB en de bloembollensector heeft getoond en is verheugd dat zijn kennis en ervaring binnen de KAVB beschikbaar blijft. Naast zijn bestaande portefeuille duurzaamheid en ruimtelijke ordening neemt hij de rol van plaatsvervangend directeur op zich. Ook blijft hij leiding geven aan een aantal lopende grote projecten.

Het Hoofdbestuur heeft unaniem het vertrouwen uitgesproken in mevrouw Kleijn, die al ruim 12 jaar aan de KAVB is verbonden en diverse functies heeft vervuld. Zij beschikt hierdoor over een ruime en brede ervaring. Naast het directeurschap blijft zij ook verantwoordelijk voor de portefeuille product, vaktechniek, markt & ketens.

Of registreer je om te kunnen reageren.