Home

Nieuws

Plantinformatie nu ook in digitale brochure

Maarn - Het Internationaal Bloembollen Centrum (IBC) heeft voor de consument de plantinformatie die op de website staat ook in een digitale brochure 'Plantinstructions' gezet.

Hierin vindt men overzichtelijke informatie over het planten van verschillende bloembollen. De brochure is in achtien talen op iedere landenversie op de publieke homepage http://www.bloembollencentrum.nl van het IBC te vinden.

In de brochure zijn de productgroepen en cultivars onder vierentwintig verschillende voorjaarsbloeiers gerangschikt. De handelsbond Anthos meldt dat als leden hun assortiment hieraan toegevoegd willen zien, zij dit via de mail aan Anthos kunnen melden. Ook kunnen ondernemingen de brochure op de eigen website plaatsen.

Binnenkort zullen ook zomerbloeiers worden toegevoegd aan de Plantinstructions brochure en ook hiervoor kan men eventueel het eigen assortiment doorgeven.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.