Home

Nieuws 171 x bekeken

Nog geen opvolger topman Fruitmasters

Geldermalsen - Fruitmasters zal deze maand nog geen opvolger presenteren voor de vertrokken topman Rian Verwoert.

Dat laat een woordvoerder weten. De organisatie oriënteert zich wel op invulling van de hoogste vacature in het bedrijf, maar dat proces loopt nog.

Voorzitter Rien van Doorn vervult nog zeker tot 1 januari de taken van Verwoert. Over de opvolging wil hij in deze fase niets zeggen. Ook niet over de termijn. "Het is duidelijk dat er een opvolger komt, maar of dat op korte of lange termijn is, kan ik niet zeggen."

Dinsdag licht de afzetorganisatie leden in over het vertrek van Verwoert in een bijeenkomst over het nieuwe afzetmodel. Telers moeten voor 1 januari een keuze maken in dat model. Die datum is al snel. Of die termijn wordt uitgesteld kan Van Doorn niet zeggen. "We willen informatie daarover eerst aan de leden voorleggen."

Fruitmasters spreekt berichten over een op handen zijnde reorganisatie tegen. “Er wordt door het nieuwe model wel geschoven met functies, maar er wordt niet gesneden in de organisatie”, aldus de woordvoerder. Onlangs werd bekend dat een eerdere reorganisatie van het Citronasonderdeel bij Fruitmasters mislukte.

Of registreer je om te kunnen reageren.