Home

Nieuws 266 x bekeken

Lagerweij geen voorzitter TVC

Dick Lagerweij is geen kandidaat voor de functie van voorzitter bij Telersvereniging Conference (TVC).

Maandag kiest het bestuur uit hun midden een nieuwe voorzitter. Lagerweij was wel voorzitter van de vereniging in oprichting. Woensdag kozen de leden van TVC het nieuwe bestuur en werd de vereniging formeel opgericht. Lagerweij blijft wel bestuurslid.

Volgens secretaris Wouter van Teeffelen telt de vereniging nu zo’n kleine 200 leden. “Op woensdag hebben we nog zo’n 40 leden erbij gekregen.” TVC vertegenwoordigt daarmee circa 40 procent van het Conference-areaal. Volgens Van Teeffelen wil TVC samenwerken met de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en daarover gesprekken opstarten.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.