Home

Nieuws

LTO Glaskracht: groei areaal bijna 10 procent

Bleiswijk - Het areaal van de 1.300 aangesloten leden bij LTO Noord Glaskracht is sinds 2008 gestegen met bijna tien procent.

Dat meldt LTO Noord Glaskracht na eerdere berichtgeving over een lichte daling van het areaal. Glaskracht weerspreekt die berichtgeving. Het areaal bedraagt nu 4.350 hectare tegen 4.000 hectare in 2008, stelt Glaskracht. Eerder dit jaar meldde Glaskracht dat het areaal 4.500 hectare bedroeg, maar dat cijfer is onjuist.

De groei van het areaal bij de leden kwam geleidelijk tot stand. In 2010 meldde een ondernemersnetwerk zich via LTO Groeiservice bij de belangenorganisatie.

Bij de ledenvergadering afgelopen woensdag werd voorzitter Nico van Ruiten herkozen als voorzitter. In zijn toespraak toonde Van Ruiten zich bezorgd over het dunne politieke draagvlak voor de productschappen, meldt vakblad Bloemisterij.

Of registreer je om te kunnen reageren.