Home

Nieuws 247 x bekeken

Kanzi wint Innova Klassiek prijs

Geldermalsen - Kanzi heeft de Innova Klassiek-prijs toegekend gekregen.

De prijs wordt toegekend door de Levensmiddelenkrant. Deze hield een schriftelijke enquête onder inkopers van supermarkten. Zij beoordeelden alle producten die vanaf 2006 zijn geïntroduceerd en nog steeds meedraaien.

Alle producten die een rapportcijfer 7 of hoger hebben gekregen, krijgen de prijs en de Kanzi-appel kreeg het hoogste rapportcijfer. De coöperatie Fruitmasters, die de appel in Nederland vermarkt, is trots: “het feit dat bijna alle winkelformules de Kanzi hebben uitgekozen geeft voor ons aan dat de betreffende inkopers het succes van ons natuurproduct erkennen”, aldus Hans Sengers, commercieel manager van Fruitmasters Holland.

Sengers zegt tevens te hopen dat meer consumenten in contact komen met de appel. Daarvoor ziet de manager een belangrijke rol weggelegd voor goed getraind personeel op de AGF-afdelingen. Volgens Sengers gaat het kwaliteitsniveau en dus de afzet omhoog met getraind personeel, een feit dat niet alle supermarkten erkennen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.