Home

Nieuws

Groene kerstman stimuleert biologische consumptie

Amersfoort – Bioplus vraagt in de aanloop naar kerst extra aandacht voor biologische producten. ”Groene Sint streed met succes tegen ’foute’ en voor duurzame, eerlijk geproduceerde chocoladeletters. Hij heeft het duurzame stokje nu overgedragen aan de Groene Kerstman”, aldus Bioplus.

Steeds meer supermarkten verkopen namelijk biologische producten, maar nog lang niet alle supermarkten voeren ook een breed assortiment aan zowel vers als droge kruidenierswaren. De Groene Kerstman zal de komende weken een aantal supermarkten bezoeken om te kijken hoe makkelijk consumenten groen kunnen winkelen.

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer consumenten wel graag duurzaam willen kopen, maar voor het schap toch andere keuzes maken. Met de Groene Kerstman wil Bioplus consumenten inspireren om juist rond de kerstperiode te kiezen voor duurzame alternatieven.

Of registreer je om te kunnen reageren.