Home

Nieuws

Gold-zelfrijder met AGM-roots

Het Italiaanse Eurocomp introduceert de Gold zelfrijder. De wagen werd voorheen gebouwd bij AGM in Italie.

Het Italiaanse Eurocomp introduceert de Gold-zelfrijder. De wagen werd voorheen gebouwd bij AGM in Italie. Eurocomp laat de wagen bouwen door het voormalig personeel van AGM. Uitvoering en design zijn nog grotendeels gelijk. De koeling is voortaan makkelijker te reinigen en voor meer toegang bij het onderhoud is de mengkuip 5 centimeter hoger geplaatst. Ook kreeg de voermengwagen meer oliepompcapaciteit en is het scharnierpunt van de freestunnel verstevigd. Sitrex maakt een uitvoering onder eigen naam. Eurocomp meldt dat de merknaam AGM voorlopig is verleasd aan Feraboli die ook van plan is een voermengwagen op de markt te brengen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.