Home

Nieuws

EU houdt online raadpleging over Natura 2000

Brussel – De Europese Commissie houdt een internet-enquête over Natura 2000, met het accent op de financiering van het natuurbeschermingsbeleid.

Overheden, maatschappelijke organisaties en andere betrokkenen kunnen tien vragen beantwoorden. Daarnaast is er ruimte voor aanvullende opmerkingen. Deelname aan de enquête is mogelijk tot 18 februari 2011.

De Commissie zal de uitkomsten gebruiken voor nieuwe voorstellen rond Natura 2000, die ze in de zomer 2011 zal presenteren.

De Commissie houdt daarnaast een tweede raadpleging via internet, over een nieuw instrument voor milieumaatregelen, dat na 2013 de opvolger moet worden van het huidige Life+-programma. Deelname aan deze enquête staat tot 16 februari 2011 open.

Of registreer je om te kunnen reageren.