Home

Nieuws 194 x bekeken

Bleker niet naar klimaattop

Staatssecretaris Henk Bleker (Landbouw) gaat komende week niet naar de klimaattop in de Mexicaanse stad Cancún. Zijn agenda laat dat niet toe, meldde zijn woordvoerster zondagavond.

"De staatssecretaris heeft een drukke kameragenda en moet ook naar de landbouw- en visserijraad in Brussel'', aldus de zegsvrouwe. "Hij heeft daarom directeur-generaal Hans Hoogeveen gevraagd in zijn plaats te gaan.''

Bleker zou naar Cancún gaan om de resultaten te presenteren van de conferentie over klimaat, landbouw en voedselzekerheid, die vorige maand in Den Haag werd gehouden. Die taak zal nu door Hoogeveen worden overgenomen.

Staatssecretaris Joop Atsma (Milieu) gaat wel naar Cancún. Hij schuift de laatste dagen van de top aan.

Of registreer je om te kunnen reageren.