Home

Nieuws 310 x bekeken

Agrofood Community stopt

Maastricht – Agrofood Community Zuidoost-Nederland (AFC) houdt op te bestaan. Volgens de Raad van Toezicht van AFC is de missie volbracht en kan het worden overgedragen aan anderen. ”Nieuwe ontwikkelingen in Limburg en Noord-Brabant moeten ruim baan krijgen”, aldus de raad.

AFC is een onafhankelijke organisatie die in 2001 is opgericht. Doel van de organisatie was innovatie te stimuleren. AFC heeft in Limburg en Noord-Brabant een netwerk opgezet waarmee Ondernemerschap, Onderwijs, Onderzoek, Overheid en Omgeving bij elkaar zijn gebracht.

”De AFC heeft al in een vroeg stadium economie, landbouw en innovatie bij elkaar gebracht zoals nu ook in het nieuwe kabinet in de vorm van het nieuwe ministerie
van Economie, Landbouw en Innovatie op landelijk niveau te zien is”, aldus de Raad van Toezicht.

Of registreer je om te kunnen reageren.