Home

Nieuws 190 x bekeken

Aandacht voor bladbespuiting op Mechanisatietentoonstelling

Lisse - Tijdens de Mechanisatietentoonstelling in Lisse besteedt BASF extra aandacht aan het middel Collis. Dit middel kreeg kort geleden een toelating voor de bladbespuiting.Collis had al een toelating voor de boldompeling. Het middel kan nu ook voor de vuurbestrijding in bloembollen en -knollen ingezet worden.

Collis bevat de werkzame stoffen kresoxim-methyl en boscalid. Beide werkzame stoffen staan erom bekend dat ze zeer zacht zijn voor het gewas. Daarnaast is bewezen dat de combinatie van deze twee werkzame stoffen zeer effectief is tegen de Botrytis schimmel.

BASF presenteert in Lisse ook een nieuwe innovatieve verpakking van BASF, het zogenoemde EcoPack. Deze nieuwe kanisters zijn vriendelijker voor het milieu.

De Mechanisatietentoonstelling wordt van 4 tot en met 7 januari in Lisse gehouden.Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.