Home

Foto & video 1 reactielaatste update:5 feb 2021

Uitgelicht | ‘Corona blijft een rol spelen’

Boerderij 18 staat in het teken van trends. Wat staat agrarisch ondernemers allemaal te wachten?

In Boerderij gaan we deze week in op de trends in de agrarische sector. In Boerderij Uitgelicht vertelt chef redactie Johan Oppewal over de belangrijkste trends in de sector. Een ding is wel duidelijk: het coronavirus speelt ook dit jaar een rol.

Verder in Boerderij

In het vakdeel Rundveehouderij gaat redacteur René Stevens uitgebreid in op de toekomst van de melkveehouderij in Nederland. Hoe ziet de melkveehouderij er in 2030 uit?

Redacteur Kees van Dooren vroeg varkenshouders naar hun mening over de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). In een artikel in de Boerderij van deze week zet Kees uiteen hoe varkenshouders tegen de POV en de voorzitter aankijken.

Op Boerderij.nl

In een verkiezing van Platform Roodbont is Toosje 724 van melkveehouder Mariëlle Lenferink in Almelo gekozen tot de beste roodbonte koe van Nederland. Aart van Cooten sprak met Lenferink over Toosje 724 en fokkerij.

Voor de rubriek Opvolger sprak redacteur Margreet Welink met Niels van de Wouw. De jonge melkveehouder wil graag schaalvergroten en denkt dat 12.000 liter per koe haalbaar is.

Eén reactie

  • Reactie verwijderd door een beheerder

Of registreer je om te kunnen reageren.