Home

Foto & video 1 reactie

Nieuwsfoto's: graanoogst start en boerenprotest

Een selectie van de meest opvallende agrarische nieuwsfoto’s van deze week, uit binnen- en buitenland.

Foto

 • Het was goed weer om gras te rijden deze week. Ook bij maatschap van Adrichem in Noordbroek (Gr.). Daar ging deze week zo’n 70 hectare gras eraf. Medewerker Kees Jan van Oostvaart is bezig met de schudder. – Foto: Koos van der Spek

  Het was goed weer om gras te rijden deze week. Ook bij maatschap van Adrichem in Noordbroek (Gr.). Daar ging deze week zo’n 70 hectare gras eraf. Medewerker Kees Jan van Oostvaart is bezig met de schudder. – Foto: Koos van der Spek

 • Vlammen tijdens het boerenprotest in Bilthoven, iemand had een carbidbus meegenomen en vuurde deze een aantal keer af. - Foto: ANP

  Vlammen tijdens het boerenprotest in Bilthoven, iemand had een carbidbus meegenomen en vuurde deze een aantal keer af. - Foto: ANP

 • Op veel plekken gaat de graanoogst van start. Op dit heuvelige perceel in Zuid-Limburg gaat de spelt eraf. - Foto: Twan Wiermans

  Op veel plekken gaat de graanoogst van start. Op dit heuvelige perceel in Zuid-Limburg gaat de spelt eraf. - Foto: Twan Wiermans

 • Bij Martin Schothorst in Bennekom (Gld.) heeft een koe in de wei gekalfd, dus het stiertje wrodt met de trekker opgehaald. - Foto: APA

  Bij Martin Schothorst in Bennekom (Gld.) heeft een koe in de wei gekalfd, dus het stiertje wrodt met de trekker opgehaald. - Foto: APA

 • De tarwe-aar is mooi vol en de ondergaande zon maakt dit een uiterst romantisch plaatje. - Foto: Twan Wiermans

  De tarwe-aar is mooi vol en de ondergaande zon maakt dit een uiterst romantisch plaatje. - Foto: Twan Wiermans

 • Leo Clemens is inseminator en voert ook de drachtigheidscontrole uit. Hij heeft hiervoor de scanner, die rectaal bij de koe naar binnen gaat, op een stok gemonteerd. Clemens vindt dit prettiger werken dan met de arm de koe in. – Foto: Koos van der Spek

  Leo Clemens is inseminator en voert ook de drachtigheidscontrole uit. Hij heeft hiervoor de scanner, die rectaal bij de koe naar binnen gaat, op een stok gemonteerd. Clemens vindt dit prettiger werken dan met de arm de koe in. – Foto: Koos van der Spek

 • Ook de biologische erwten zijn rijp voor de oogst, op de proefboerderij Ebelsheert in Nieuw Beerta (Gr.). De erwten worden, voordat ze in de vrachtwagen verdwijnen, gewogen en bemonsterd. In de vrachtwagen worden de erwten koud gehouden. – Foto: Koos van der Spek

  Ook de biologische erwten zijn rijp voor de oogst, op de proefboerderij Ebelsheert in Nieuw Beerta (Gr.). De erwten worden, voordat ze in de vrachtwagen verdwijnen, gewogen en bemonsterd. In de vrachtwagen worden de erwten koud gehouden. – Foto: Koos van der Spek

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.