Home

Foto & video 1 reactie

Nieuwsfoto‘s: Ook koeien hebben het warm

Een selectie van agrarische nieuwsfoto’s uit binnen- en buitenland. Begin van de week was het vooral warm, ook voor koeien.

Foto

 • Het warme weer aan het begin van de week is ook voor deze koeien net iets te warm, dus zoeken ze de schaduw van de bomen op. - Foto: Twan Wiermans

  Het warme weer aan het begin van de week is ook voor deze koeien net iets te warm, dus zoeken ze de schaduw van de bomen op. - Foto: Twan Wiermans

 • De beregeningshaspel komt langs op een perceel mais in de Achterhoek. - Foto: Hans Prinsen

  De beregeningshaspel komt langs op een perceel mais in de Achterhoek. - Foto: Hans Prinsen

 • Sinds kort mogen ook de oogstmedewerkers in Italië weer in de kas aan het werk. Deze tomatenplukker moet daarbij wel een mondkapje op in Fondi, in het midden van het land, langs de westelijke kust van Italië.

  Sinds kort mogen ook de oogstmedewerkers in Italië weer in de kas aan het werk. Deze tomatenplukker moet daarbij wel een mondkapje op in Fondi, in het midden van het land, langs de westelijke kust van Italië.

 • Remko Vermue rolt maar weer de waterslang uit in Noordbroek (Gr.). Hij pompt het water zo op het perceel. In eerste instantie om de droogte te bestrijden, maar ook om de muizen die in de grond zitten, te laten 'zwemmen'. - Foto: Koos van der Spek

  Remko Vermue rolt maar weer de waterslang uit in Noordbroek (Gr.). Hij pompt het water zo op het perceel. In eerste instantie om de droogte te bestrijden, maar ook om de muizen die in de grond zitten, te laten 'zwemmen'. - Foto: Koos van der Spek

 • Martijn Vorkink ziet dat de grond rondom zijn mais nogal droog is, Hij boert in Holten (Ov.), op zandgrond. De regen die later deze week viel, is zeker welkom.

  Martijn Vorkink ziet dat de grond rondom zijn mais nogal droog is, Hij boert in Holten (Ov.), op zandgrond. De regen die later deze week viel, is zeker welkom.

 • Bij gebrek aan beregeningsapparatuur rijdt Jos Landsbergen in Scheemda (Gr.) met de giertank, gevuld met water, over het land. De ketsplaat verspreidt het broodnodige vocht. - Foto: Koos van der Spek

  Bij gebrek aan beregeningsapparatuur rijdt Jos Landsbergen in Scheemda (Gr.) met de giertank, gevuld met water, over het land. De ketsplaat verspreidt het broodnodige vocht. - Foto: Koos van der Spek

 • Op de proefboerderij SPNA Kollumerwaard worden de pompoenen gezaaid in stroken, tussen de haver en de zomertarwe in. - Foto: Koos van der Spek

  Op de proefboerderij SPNA Kollumerwaard worden de pompoenen gezaaid in stroken, tussen de haver en de zomertarwe in. - Foto: Koos van der Spek

 • De melkveehouderij van de familie Jacobs in Gulpen (L.) is voor de tweede keer aan het inkuilen. - Foto: Twan Wiermans

  De melkveehouderij van de familie Jacobs in Gulpen (L.) is voor de tweede keer aan het inkuilen. - Foto: Twan Wiermans

 • De Wit-Russische veehouder Alexey Usikov gebruikt een nogal ongebruikelijke voertuig om naar zijn koppel koeien in het veld te gaan. De 33-jarige boer bouwde de restanten van een auto om tot wagen waar hij zijn paard voor kan spannen. - Foto: Reuters

  De Wit-Russische veehouder Alexey Usikov gebruikt een nogal ongebruikelijke voertuig om naar zijn koppel koeien in het veld te gaan. De 33-jarige boer bouwde de restanten van een auto om tot wagen waar hij zijn paard voor kan spannen. - Foto: Reuters

Eén reactie

 • Alco

  Als de koeien op de derde dag op de zelfde plek onder de bomen verkoeling zoeken, is het raadzaam om ze naar binnen te doen.
  Er is dan al groot infectiegevaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.