Home

Foto & video 1 reactie

Uitgelicht | ‘Registreer je trekker volgend jaar’

Vanaf 1 januari kunnen eigenaren van landbouwvoertuigen hun voertuig registeren. Dat wordt verplicht. In het eerste jaar kunnen de voertuigen worden geregistreerd, zonder dat ze gekeurd hoeven worden.

In deze uitzending van Boerderij Uitgelicht vertelt parlementair verslaggever Mariska Vermaas over de invoering van het trekkerkenteken. Waar moet je op letten en wat je moet doen vanaf 1 januari? “Het is handig om je voertuig in 2021 te registreren, want dan kan het nog zonder dat het voertuig gekeurd hoeft te worden.”

Digitaal weekblad

Artikelen lezen uit de Boerderij van deze week? Check hier het weekblad digitaal of check hier het vakdeel over mais.

Online

Eén reactie

  • benrhag

    duidelijk!!???? nou echt niet met het kenteken verhaal!!

Of registreer je om te kunnen reageren.