Home

Foto & video 1 reactie

Uitgelicht | Kunnen boeren zonder kunstmest?

We gaan iets nieuws doen op Boerderij.nl: Boerderij Uitgelicht!

In Boerderij Uitgelicht kijken we iedere maandag naar de belangrijkste artikelen uit Boerderij weekblad van deze week. We spreken met een redacteur over één van deze artikelen of behandelen actuele onderwerpen met interessante personen uit de sector.

Online

We kijken naar video’s, fotoreportages en andere bijzondere artikelen op Boerderij.nl. Welke vallen op? Welke fotoreportages zijn het meest bekeken? Binnen een paar minuten brengen we je via Boerderij Uitgelicht weer helemaal op de hoogte.

Digitaal magazine

Artikelen lezen uit de Boerderij van deze week? Check hier het digitale magazine.

Video en fotoreportages

Benieuwd naar meer video's van Boerderij? Abonneer je op ons Youtube-kanaal!

Op het Youtube-kanaal van Boerderij vind je reportages, interviews en actualiteit. Met korte video's houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de agrarische wereld!

Eén reactie

  • Firma Vellenga

    Redactie, heb het even vlug door gekeken. Misschien goed bedoelt maar voor ons veel te digitaal allemaal. Digitale magazine, abonnee worden op You tube. Straks zeker nog lid worden van face book. Denk niet dat je daarmee de wat oudere boeren mee bereikt. Maar ja, misschien is dat het doel ook niet...

Of registreer je om te kunnen reageren.