Home

Foto & video 9 reacties

Melkveehouder Oosterhuis is klaar met de regelgeving

Melkveehouder Hans Oosterhuis uit Wittelte (Dr.) gaat morgen met de trekker naar Den Haag. De trekker is voorzien van de Nederlandse vlag, maar dan wel ondersteboven, om het ongenoegen te uiten.

Al het nieuws, achtergronden en interviews over de boerenprotesten vind je in dit dossier.

Laatste reacties

 • Alco

  Probeer nooit te ontkennen dat er een probleem kan zijn, want dan verzand het kernpunt van de actie. Maar dat we bang zijn dat alleen de agrariërs er mee van doen krijgen.

 • pinkeltje

  Dat de automobilist niet wordt aangepakt? Wat denk je van de E10 problematiek voor mensen met een wat oudere auto? Vanaf morgen max 100 op de Veluwe. Iedereen weet dat dat weinig of geen effect op de natuur zal hebben, maar het gaat wel gebeuren! Afgezien van alles wat inmiddels aan nieuwe auto's verplicht is. Aannemers staan straks ook met een druppel aan de neus. Maar niettemin hebben boeren gelijk dat ze van zich laten horen. Die hele stikstofproblematiek gaat twee keer nergens over en als het al ergens over gaat dan gaat het slachten van een aantal koeien echt niet helpen.

 • Zuperboer

  Als de consument middels haar vertegenwoordigers zijnde de overheid spuugt op de voedselproducenten is de omslag in de vorm van militair geweld helaas altijd nog dichtbij geweest. Morgen zal er niets veranderen in Den Haag, maar Europa zit in een vreemde impasse van vluchtelingenstromen en Brexit. Een conflict ligt op de loer. Leuker kunnen we 't niet maken, maar gelukkig hebben we altijd Carola nog met d'r Kringloophype.

 • Jaha dat gaat helemaal goed komen!

 • koestal

  Hans, we zijn het met je eens. We volgen het morgen allemaal.

 • kraats

  Natuurgebiedjes platzagen/rooien en het probleem is voor iedereen opgelost.

 • Hij heeft in ieder geval een mooi machinepark!

 • veldzicht

  Ik hoorde dat de trekkers geparkeerd moesten worden op het parkeerterrein van ADO Den Haag.Nou, heb je daarvoor een kolere eind met de trekker gereden om op een parkeerterrein te gaan staan.

 • gjh

  We snappen allemaal dat we voedsel nodig hebben uit ons eigen land alleen de homo,s van D66 niet Jammer

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.