Home

Foto & video

Geitenbedrijf met royale vergunning voor uitbreiding

In het Gelderse Maasbommel staat een geitenbedrijf te koop met een royale vergunning voor uitbreiding. In totaal is ruimte voor 1.750 melkgeiten.

Foto

 • Links de bestaande geitenstal; rechts een grote loods. De locatie is goed bereikbaar en het erf is afsluitbaar met een degelijke automatische poort. Op het royale erf staan 3 gebouwen en de eigentijdse bedrijfswoning. - Foto's: René Stevens

  Links de bestaande geitenstal; rechts een grote loods. De locatie is goed bereikbaar en het erf is afsluitbaar met een degelijke automatische poort. Op het royale erf staan 3 gebouwen en de eigentijdse bedrijfswoning. - Foto's: René Stevens

 • In de geitenstal staan nu 900 opfokgeiten. In het verleden zijn in deze stal jarenlang geiten gemolken en dat is nog steeds prima mogelijk. Dan is er plaats voor 750 melkgeiten.

  In de geitenstal staan nu 900 opfokgeiten. In het verleden zijn in deze stal jarenlang geiten gemolken en dat is nog steeds prima mogelijk. Dan is er plaats voor 750 melkgeiten.

 • De geiten worden gehouden in een pot van 60 centimeter diepte. Hier de jonge geiten die door de ondernemer voor een geitenbedrijf worden opgefokt.

  De geiten worden gehouden in een pot van 60 centimeter diepte. Hier de jonge geiten die door de ondernemer voor een geitenbedrijf worden opgefokt.

 • De voormalige melkstal, die plaats bood aan 2 x 34 geiten, is niet meer in gebruik maar kan wel opnieuw worden geïnstalleerd. Daarvoor moet wel de put worden opengemaakt. De ruimte doet nu dienst als opslag.

  De voormalige melkstal, die plaats bood aan 2 x 34 geiten, is niet meer in gebruik maar kan wel opnieuw worden geïnstalleerd. Daarvoor moet wel de put worden opengemaakt. De ruimte doet nu dienst als opslag.

 • De stal is voorzien van automatische klimaatbeheersing met gordijnen.

  De stal is voorzien van automatische klimaatbeheersing met gordijnen.

 • Naast de geitenstal staat een loods van 1.500 vierkante meter. Deze is nu in gebruik opslag/overslag van voeders, waarvoor ook een vergunning aanwezig is. Eventueel is hier een melkstal in te realiseren.

  Naast de geitenstal staat een loods van 1.500 vierkante meter. Deze is nu in gebruik opslag/overslag van voeders, waarvoor ook een vergunning aanwezig is. Eventueel is hier een melkstal in te realiseren.

 • Achter de stallen staat een veldschuur uit 2013 van 450 vierkante meter. Een nieuwe geitenstal voor 1.000 geiten is eventueel op deze ruimte te realiseren. De vergunning is afgelopen voorjaar afgegeven.

  Achter de stallen staat een veldschuur uit 2013 van 450 vierkante meter. Een nieuwe geitenstal voor 1.000 geiten is eventueel op deze ruimte te realiseren. De vergunning is afgelopen voorjaar afgegeven.

 • De bedrijfswoning uit 2004 heeft een inhoud van circa 900 kuub. De woning telt 4 slaapkamers en kantoor/werkkamer en is onderhoudsvriendelijk en eigentijds.

  De bedrijfswoning uit 2004 heeft een inhoud van circa 900 kuub. De woning telt 4 slaapkamers en kantoor/werkkamer en is onderhoudsvriendelijk en eigentijds.

 • De achterkant van de bedrijfswoning. De onderhoudsarme woning heeft een bijzondere bouw en uitstraling en kijkt mooi uit over het landschap achter en naast de woning.

  De achterkant van de bedrijfswoning. De onderhoudsarme woning heeft een bijzondere bouw en uitstraling en kijkt mooi uit over het landschap achter en naast de woning.

 • De oppervlakte ondergrond gebouwen en erf behorend bij de koop is 3,5 hectare. Daarvan is 1 hectare bouwblok. Niet bij de koop inbegrepen, maar wel over te nemen is 12,5 hectare lichte kleigrond, die in 1 blok aan het bedrijf ligt.

  De oppervlakte ondergrond gebouwen en erf behorend bij de koop is 3,5 hectare. Daarvan is 1 hectare bouwblok. Niet bij de koop inbegrepen, maar wel over te nemen is 12,5 hectare lichte kleigrond, die in 1 blok aan het bedrijf ligt.

 • De vraagprijs voor het object is € 1,6 miljoen. Daarvoor heeft een koper een bedrijf voor 750 melkgeiten of 900 opfokgeiten, vergunning voor 1.750 geiten en 245 opfokgeiten, loods en bedrijfswoning op perceel van 3,5 hectare. Makelaar is DLV Advies Makelaardij, Uden.

  De vraagprijs voor het object is € 1,6 miljoen. Daarvoor heeft een koper een bedrijf voor 750 melkgeiten of 900 opfokgeiten, vergunning voor 1.750 geiten en 245 opfokgeiten, loods en bedrijfswoning op perceel van 3,5 hectare. Makelaar is DLV Advies Makelaardij, Uden.

Lees meer over agrarisch vastgoed in dit dossier. Weten wat de buurman betaalde voor grond? Of bekijk gemiddelde grondprijzen bij je in de buurt. Check: Koopaktes en grondprijzen

Of registreer je om te kunnen reageren.