Home

Foto & video 1 reactie

Nieuwsfoto‘s: boeren schieten te hulp

Een selectie van de meest opvallende agrarische nieuwsfoto’s van deze week, uit binnen- en buitenland.

Foto

 • Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) brengt een bezoek aan Terschelling, waar troep van het vrachtschip MSC Zoe zijn aangespoeld. Boeren en loonwerkers helpen met het opruimen van het strand, onder andere door de inzet van een wiersmachine om de rotzooi bij elkaar te harken. - Foto: ANP

  Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) brengt een bezoek aan Terschelling, waar troep van het vrachtschip MSC Zoe zijn aangespoeld. Boeren en loonwerkers helpen met het opruimen van het strand, onder andere door de inzet van een wiersmachine om de rotzooi bij elkaar te harken. - Foto: ANP

 • Een Duitse boer rijdt met een pak stro door de sneeuwmassa in Irschenberg, in het zuidoosten van Duitsland. In de regio rond de Alpen zijn de afgelopen dagen tientallen centimeters sneeuw gevallen. Aan de andere kant van de grens, in Salzburg, schieten boeren de ruimingsdiensten te hulp. 350 boeren zijn een ‘winterdienst’ gestart en zetten hun materieel in om 90 steden en dorpen sneeuwvrij te maken. De boeren ontvangen een vergoeding voor hun inzet. - Foto: Reuters

  Een Duitse boer rijdt met een pak stro door de sneeuwmassa in Irschenberg, in het zuidoosten van Duitsland. In de regio rond de Alpen zijn de afgelopen dagen tientallen centimeters sneeuw gevallen. Aan de andere kant van de grens, in Salzburg, schieten boeren de ruimingsdiensten te hulp. 350 boeren zijn een ‘winterdienst’ gestart en zetten hun materieel in om 90 steden en dorpen sneeuwvrij te maken. De boeren ontvangen een vergoeding voor hun inzet. - Foto: Reuters

 • Melkveehouder Pieter Koornstra uit de Vinkenbuurt, Ommen (ov.) heeft een bijzondere bestemming voor kerstbomen gevonden. Hij snippert ze en gebruikt ze als strooisel in de serrestal. Helemaal in de kringloopgedachte en het kost de boer ook nog weinig: mensen leverden hun kerstbomen aan. - Foto: GinoPress

  Melkveehouder Pieter Koornstra uit de Vinkenbuurt, Ommen (ov.) heeft een bijzondere bestemming voor kerstbomen gevonden. Hij snippert ze en gebruikt ze als strooisel in de serrestal. Helemaal in de kringloopgedachte en het kost de boer ook nog weinig: mensen leverden hun kerstbomen aan. - Foto: GinoPress

 • Aardbeienteler Royal Berry in Bemmel (Gld.) gebruikt de wintermaanden om een nieuw soort aardbeientunnel te bouwen. In deze tunnel komen 3 stellingen naast elkaar. Op deze manier wil de kweker 10 hectare aardbeien telen. – Foto: VidiPhoto

  Aardbeienteler Royal Berry in Bemmel (Gld.) gebruikt de wintermaanden om een nieuw soort aardbeientunnel te bouwen. In deze tunnel komen 3 stellingen naast elkaar. Op deze manier wil de kweker 10 hectare aardbeien telen. – Foto: VidiPhoto

 • De Lakenvelders van veehouder Rard Dullens lopen buiten in de heuvels van Zuid-Limburg. - Foto: Twan Wiermans

  De Lakenvelders van veehouder Rard Dullens lopen buiten in de heuvels van Zuid-Limburg. - Foto: Twan Wiermans

Eén reactie

 • koestal

  Zo,n machine is te duur voor die rotzooi.

Of registreer je om te kunnen reageren.