Home

Foto & video 2 reacties

Vleeskuikenbedrijf voor starter of combi met baan

In Stevensbeek (N.-Br.) staat een klein vleeskuikenbedrijf te koop dat gezien de vraagprijs (€ 725.000) mogelijkheden biedt voor een starter of voor iemand in combinatie met een baan. Ook als tweede locatie is een optie.

Foto

 • Het te koop staande bedrijf in Stevensbeek (N.-Br.) biedt nu plaats aan 16.000 Volwaard-vleeskuikens of 21.000 als de overdekte uitloop gereed is. Het object heeft een oppervlakte van ruim 1,5 hectare, wat tevens (nagenoeg) bouwblok is. - Foto's: Agriteam en René Stevens

  Het te koop staande bedrijf in Stevensbeek (N.-Br.) biedt nu plaats aan 16.000 Volwaard-vleeskuikens of 21.000 als de overdekte uitloop gereed is. Het object heeft een oppervlakte van ruim 1,5 hectare, wat tevens (nagenoeg) bouwblok is. - Foto's: Agriteam en René Stevens

 • Sinds vorig jaar produceren de ondernemers voor het Volwaard-concept. Dat betekent onder andere een lagere bezetting van 10 kuikens per vierkante meter. Daardoor daalde het totaal aantal kuikens flink.

  Sinds vorig jaar produceren de ondernemers voor het Volwaard-concept. Dat betekent onder andere een lagere bezetting van 10 kuikens per vierkante meter. Daardoor daalde het totaal aantal kuikens flink.

 • De regio is een jong ontginningsgebied wat is te zien aan de structuur van de percelen en veel agrarische bedrijven. De woning is een typisch model voor die streek. De eigenaren zijn bezig met renovatie van de woning.

  De regio is een jong ontginningsgebied wat is te zien aan de structuur van de percelen en veel agrarische bedrijven. De woning is een typisch model voor die streek. De eigenaren zijn bezig met renovatie van de woning.

 • De meest recente vleeskuikenstal is gebouwd in 2003. Een overkapte uitloop, dat is een verplichting vanuit het Volwaard-concept, moet nog worden gemaakt. De capaciteit stijgt dan naar 21.000 vleeskuikens.

  De meest recente vleeskuikenstal is gebouwd in 2003. Een overkapte uitloop, dat is een verplichting vanuit het Volwaard-concept, moet nog worden gemaakt. De capaciteit stijgt dan naar 21.000 vleeskuikens.

 • De nadere stal is gebouwd in 1960 (links). De 2 stallen zijn technisch bij de tijd. Zo zijn ze voorzien van lengteventilatie, voerpannen en vernevelingssysteem om de binnenkomende lucht tijdens hete dagen qua temperatuur te verlagen.

  De nadere stal is gebouwd in 1960 (links). De 2 stallen zijn technisch bij de tijd. Zo zijn ze voorzien van lengteventilatie, voerpannen en vernevelingssysteem om de binnenkomende lucht tijdens hete dagen qua temperatuur te verlagen.

 • Een derde stal is een voormalige varkensstal uit 1991 en doet dienst als caravanstalling. Door de vrije overspanning en relatief goede staat van de ruwbouw kan een koper de stal opnieuw in gebruik nemen.

  Een derde stal is een voormalige varkensstal uit 1991 en doet dienst als caravanstalling. Door de vrije overspanning en relatief goede staat van de ruwbouw kan een koper de stal opnieuw in gebruik nemen.

 • Foto vanaf de achterkant van het bedrijf met links de 2 kippenstallen en aan de overzijde de achterkant van de woning. Het bedrijf is compact opgezet rondom een royaal erf. Op 1 na ligt op alle stallen asbest.

  Foto vanaf de achterkant van het bedrijf met links de 2 kippenstallen en aan de overzijde de achterkant van de woning. Het bedrijf is compact opgezet rondom een royaal erf. Op 1 na ligt op alle stallen asbest.

 • Er ligt een bouw- en milieuvergunning voor uitbreiding met 15.000 Volwaard-kippen (links van deze stal). Het totaal aantal kuikens kan dan groeien naar 45.000 Volwaard of 80.000 op een reguliere bezetting.

  Er ligt een bouw- en milieuvergunning voor uitbreiding met 15.000 Volwaard-kippen (links van deze stal). Het totaal aantal kuikens kan dan groeien naar 45.000 Volwaard of 80.000 op een reguliere bezetting.

 • De verkoop omvat naast ruim 1,5 hectare, opstallen en woning nog 11.856 pluimveerechten. De vraagprijs is €725.000. Meer informatie bij Agriteam Peel-, Maas- en Rivierengebied, Sint Anthonis.

  De verkoop omvat naast ruim 1,5 hectare, opstallen en woning nog 11.856 pluimveerechten. De vraagprijs is €725.000. Meer informatie bij Agriteam Peel-, Maas- en Rivierengebied, Sint Anthonis.

Check de grond- en pachtprijzen, actuele koopaktes en andere agrarische transacties op boerderij.nl/landbouwgrond

Laatste reacties

 • veldzicht

  Ziet er netjes uit,voor dat geld koop je in het westen alleen maar 1 vrijstaand huisje met een klein tuintje.

 • huisvader

  Ja veldzicht en met de opbrengsten van de kippen woon je goedkoop

Of registreer je om te kunnen reageren.