Home

Foto & video 1 reactie

Nieuwsfoto‘s: maaier in de Rijn

Een selectie van de meest opvallende agrarische nieuwsfoto’s van deze week, uit binnen- en buitenland.

Foto

 • De koeien in Marais-Vernier, kunnen nog mooi over de heg heen kijken. Ook in het noord-westen van Frankrijk lopen de koeien nog veel buiten. - Foto: AFP

  De koeien in Marais-Vernier, kunnen nog mooi over de heg heen kijken. Ook in het noord-westen van Frankrijk lopen de koeien nog veel buiten. - Foto: AFP

 • Tussen de maisstoppels door groeit nog wat groen gras, waar de koeien van een melkveebedrijf in het Limburgse Sint Odiliënberg in de wei lopen. - Foto: Twan Wiermans

  Tussen de maisstoppels door groeit nog wat groen gras, waar de koeien van een melkveebedrijf in het Limburgse Sint Odiliënberg in de wei lopen. - Foto: Twan Wiermans

 • Fruittelers Frederik en Marinus Bunt zijn bezig om 2.000 palen in de grond te slaan. Daar tussenin komen dan weer 20.000 bamboestokken ste staan, om de net geplante bomen te ondersteuenen. De teler heeft 34 hectare pruimen. - Foto: VidiPhoto

  Fruittelers Frederik en Marinus Bunt zijn bezig om 2.000 palen in de grond te slaan. Daar tussenin komen dan weer 20.000 bamboestokken ste staan, om de net geplante bomen te ondersteuenen. De teler heeft 34 hectare pruimen. - Foto: VidiPhoto

 • Op de Wageningse proefvelden wordt een gedeelte met de hand geoogst en de rest met de hand. Van beide wordt een monster genomen, in plastic zakken. - Foto: Koos van der Spek

  Op de Wageningse proefvelden wordt een gedeelte met de hand geoogst en de rest met de hand. Van beide wordt een monster genomen, in plastic zakken. - Foto: Koos van der Spek

 • Loonwerker Hans van Kalkeren spoelt aangekoekte grasresten van zijn maaimachine in de Rijn. De loonwerker laat de maaier 10 minuten draaien om de grasresten los te weken. Het bespaart hem anderhalf uur werk op het bedrijf. Aansluitend volgt daar nog een nabehandeling met hogedrukspuit, voordat de machine voor de winter de loods ingaat. - Foto: Vidiphoto

  Loonwerker Hans van Kalkeren spoelt aangekoekte grasresten van zijn maaimachine in de Rijn. De loonwerker laat de maaier 10 minuten draaien om de grasresten los te weken. Het bespaart hem anderhalf uur werk op het bedrijf. Aansluitend volgt daar nog een nabehandeling met hogedrukspuit, voordat de machine voor de winter de loods ingaat. - Foto: Vidiphoto

 • De zoete aardappelen van teler Hendrik Luth zitten erg diep. Te diep om, zoals de teler normaal doet, te rooien met een voorraadrooier. Daarom heeft hij zijn buurboer gevraagd om de preirooier te gebruiken. Dat werkt beter. - Foto: Koos van der Spek

  De zoete aardappelen van teler Hendrik Luth zitten erg diep. Te diep om, zoals de teler normaal doet, te rooien met een voorraadrooier. Daarom heeft hij zijn buurboer gevraagd om de preirooier te gebruiken. Dat werkt beter. - Foto: Koos van der Spek

Eén reactie

 • koestal

  Deze koeien hoeven niet op stal.

Of registreer je om te kunnen reageren.