Home

Foto & video 8864 x bekeken 2 reacties

Nieuwsfoto‘s: De eerste mest van 2018 in de grond

Een selectie van de meest opvallende nieuwsfoto’s uit de agrarische sector.

Foto

 • Voor de meeste boeren is het nog 2 weken wachten, maar melkveehouders Stoker en Nijman in het Duitse Leer, net over de grens, mochten deze week al los met de bemesting. Daarvoor hebben ze loonbedrijf Boven uit Finsterwolde met de sleepslangen ingezet. Duitse boeren mogen met ontheffing onder strikte voorwaarden vanaf 16 januari mest uitrijden. In Nederland mogen boeren vanaf 1 februari weer mest uitrijden op bouwland, op grasland is dit vanaf 15 februari. – Foto: Koos van der Spek

  Voor de meeste boeren is het nog 2 weken wachten, maar melkveehouders Stoker en Nijman in het Duitse Leer, net over de grens, mochten deze week al los met de bemesting. Daarvoor hebben ze loonbedrijf Boven uit Finsterwolde met de sleepslangen ingezet. Duitse boeren mogen met ontheffing onder strikte voorwaarden vanaf 16 januari mest uitrijden. In Nederland mogen boeren vanaf 1 februari weer mest uitrijden op bouwland, op grasland is dit vanaf 15 februari. – Foto: Koos van der Spek

 • Afgelopen week was de opening van de AGROmashEXPO en Agrargepshow in Boedapest, Hongarije. Op deze vierdaagse expo zijn de nieuwste technieken en innovaties uit de Hongaarse landbouwwereld te zien. – Foto: EPA

  Afgelopen week was de opening van de AGROmashEXPO en Agrargepshow in Boedapest, Hongarije. Op deze vierdaagse expo zijn de nieuwste technieken en innovaties uit de Hongaarse landbouwwereld te zien. – Foto: EPA

 • Bij Next Garden in Bemmel (Gld.) zijn deze week de herstelwerkzaamheden aan de kassen begonnen. De storm van anderhalve week geleden zorgde voor schade bij honderden kassen. Hoe groot de schade precies is, is niet te zeggen. - Foto: VidiPhoto

  Bij Next Garden in Bemmel (Gld.) zijn deze week de herstelwerkzaamheden aan de kassen begonnen. De storm van anderhalve week geleden zorgde voor schade bij honderden kassen. Hoe groot de schade precies is, is niet te zeggen. - Foto: VidiPhoto

 • De rivier Lempa in Honduras is zwaar vervuild. Dit komt door plaatselijke koffieboeren die gewasbeschermingsmiddelen van de koffiebonen afspoelen in de rivier. De grond langs de rivier is slecht vruchtbaar, ook in naburige landen Guatemala en El Salvador. – Foto: AFP

  De rivier Lempa in Honduras is zwaar vervuild. Dit komt door plaatselijke koffieboeren die gewasbeschermingsmiddelen van de koffiebonen afspoelen in de rivier. De grond langs de rivier is slecht vruchtbaar, ook in naburige landen Guatemala en El Salvador. – Foto: AFP

 • Deze pluimveehouder brengt zijn eenden naar de andere kant van het kanaal in Vietnam. - Foto: AFP

  Deze pluimveehouder brengt zijn eenden naar de andere kant van het kanaal in Vietnam. - Foto: AFP

 • Wil Meulenbroeks, voorzitter LTO Melkveehouderij, stond de pers te woord na overleg met minister Carola Schouten over het nieuws van deze week over fraude met I&R in de melkveehouderij. – Foto: ANP

  Wil Meulenbroeks, voorzitter LTO Melkveehouderij, stond de pers te woord na overleg met minister Carola Schouten over het nieuws van deze week over fraude met I&R in de melkveehouderij. – Foto: ANP

 • Tsjechische presidentskandidaat Jiri Drahos bezocht deze week tijdens zijn campagne een boerderij in Kamenny Ujezd. De volgende ronde in de verkiezingen is dit weekend en hij hoopt met het bezoek ook de harten van boeren te stelen. – Foto: Reuters

  Tsjechische presidentskandidaat Jiri Drahos bezocht deze week tijdens zijn campagne een boerderij in Kamenny Ujezd. De volgende ronde in de verkiezingen is dit weekend en hij hoopt met het bezoek ook de harten van boeren te stelen. – Foto: Reuters

Laatste reacties

Of registreer je om te kunnen reageren.