Home

Foto & video 1 reactie

Racen met stieren en andere nieuwsfoto's

In Thailand racen boeren met stieren; in Duitsland luiden dierenactivisten nieuwe fase in.

Foto

 • Bogen (D.) - Anti-vlees-activisten demonstreren bij een pluimveeslachterij in het Duitse Bogen. Ze willen de herbouw van een vorig jaar afgebrande slachterij verhinderen. Het bijzondere van deze demonstratie is dat ze niet tegen een bepaalde vorm van houderij of tegen een uitwas zijn, maar tegen een slachterij zonder meer. Dit lijkt een nieuw hoofdstuk in het dierenactivisme in te luiden. De naam van de actiegroep is 'Mastanlagen Widerstand' (vrij vertaald: opstand tegen het mesten van dieren).<br /><em>Foto: ANP</em>

  Bogen (D.) - Anti-vlees-activisten demonstreren bij een pluimveeslachterij in het Duitse Bogen. Ze willen de herbouw van een vorig jaar afgebrande slachterij verhinderen. Het bijzondere van deze demonstratie is dat ze niet tegen een bepaalde vorm van houderij of tegen een uitwas zijn, maar tegen een slachterij zonder meer. Dit lijkt een nieuw hoofdstuk in het dierenactivisme in te luiden. De naam van de actiegroep is 'Mastanlagen Widerstand' (vrij vertaald: opstand tegen het mesten van dieren).
  Foto: ANP

 • Hongkong - Het wilde zwijn is het grootste wilde zoogdier dat voorkomt in Hongkong, een van de dichtstbevolkte gebieden op aarde. Ze leven van afval. Hier scharrelt er eentje op en parkeerplaats. Bij hitte in de zomer komt het voor dat de dieren verkoeling zoeken in zwembaden.<br /><em>Foto: ANP</em>

  Hongkong - Het wilde zwijn is het grootste wilde zoogdier dat voorkomt in Hongkong, een van de dichtstbevolkte gebieden op aarde. Ze leven van afval. Hier scharrelt er eentje op en parkeerplaats. Bij hitte in de zomer komt het voor dat de dieren verkoeling zoeken in zwembaden.
  Foto: ANP

 • Wallis en Futuna - Ter ere van het bezoek van de Franse president Hollande liggen varkens klaar voor een groot openluchtbuffet. De eilanden Wallis en Futuna liggen in de Grote Oceaan en zijn Frans gebied.<br /><em>Foto: ANP</em>

  Wallis en Futuna - Ter ere van het bezoek van de Franse president Hollande liggen varkens klaar voor een groot openluchtbuffet. De eilanden Wallis en Futuna liggen in de Grote Oceaan en zijn Frans gebied.
  Foto: ANP

 • Edewecht (D.) - Leden van zuivelverwerker DMK demonstreren tegen lage prijzen bij de vestiging van de Duitse fabriek in Edewecht. Ze willen net als <a href="http://www.boerderij.nl/Rundveehouderij/Nieuws/2016/2/Bonus-FrieslandCampina-houdt-35-miljoen-kilo-uit-markt-2760212W/">FrieslandCampina</a> een regeling om de melkaanvoer te drukken.<br /><em>Foto: ANP</em>

  Edewecht (D.) - Leden van zuivelverwerker DMK demonstreren tegen lage prijzen bij de vestiging van de Duitse fabriek in Edewecht. Ze willen net als FrieslandCampina een regeling om de melkaanvoer te drukken.
  Foto: ANP

 • Dalfsen - Een ernstig treinongeluk in de buurt van Dalfsen, deze week, kreeg veel aandacht in de Nederlandse media. Hier is goed te zien hoe kort de afstand is tot de dichtstbijzijnde boerderij.<br /><em>Foto: ANP</em>

  Dalfsen - Een ernstig treinongeluk in de buurt van Dalfsen, deze week, kreeg veel aandacht in de Nederlandse media. Hier is goed te zien hoe kort de afstand is tot de dichtstbijzijnde boerderij.
  Foto: ANP

 • Holbeach (Eng.) - Narcissen bloeien op een bedrijf in Oost-Engeland. Met het oog op de Britse moederdag op 6 maart worden er volop narcissen als snijbloemen geoogst. De bloei is vroeg, ook in Nederland bloeien narcissen al. Deze foto is genomen op het bedrijf <a href="http://www.taylors-bulbs.com/">Taylors Bulbs</a>. De variant heet Tamara.</p>
<p><em>Foto: ANP</em>

  Holbeach (Eng.) - Narcissen bloeien op een bedrijf in Oost-Engeland. Met het oog op de Britse moederdag op 6 maart worden er volop narcissen als snijbloemen geoogst. De bloei is vroeg, ook in Nederland bloeien narcissen al. Deze foto is genomen op het bedrijf Taylors Bulbs. De variant heet Tamara.

  Foto: ANP

 • Miami (USA) - Fidel en Raul staat op de ruggen van deze twee varkens in Miami. Het is een tentoonstelling van kunstenaar Danilo Maldonado MAchado, ook bekend als El Sexto, in Miami. De kunstenaar wil het regime op Cuba op deze manier bekritiseren, maar kreeg daarmee problemen op het eiland zelf.</p>
<p><em>Foto: ANP</em>

  Miami (USA) - Fidel en Raul staat op de ruggen van deze twee varkens in Miami. Het is een tentoonstelling van kunstenaar Danilo Maldonado MAchado, ook bekend als El Sexto, in Miami. De kunstenaar wil het regime op Cuba op deze manier bekritiseren, maar kreeg daarmee problemen op het eiland zelf.

  Foto: ANP

Eén reactie

 • el

  Hoop dat Hollande geen buikpijn krijgt na het buffet!

Of registreer je om te kunnen reageren.