Home

Foto & video 2095 x bekeken

Landbouwnieuws in beeld: week 26

Een wereldwijde selectie van agrarische nieuwsfoto’s van deze week.

Foto

 • Den Haag - Voerfabrikant De Heus is dit jaar uitgeroepen tot beste familiebedrijf in Nederland. Koningin Maxima poseert hier met winnaars Co (r.) en Koen (l.) de Heus en juryvoorzitter John Fentener van Vlissingen tijdens de uitreiking van de Familiebedrijven Award in de Nieuwe Kerk in den Haag.

  Den Haag - Voerfabrikant De Heus is dit jaar uitgeroepen tot beste familiebedrijf in Nederland. Koningin Maxima poseert hier met winnaars Co (r.) en Koen (l.) de Heus en juryvoorzitter John Fentener van Vlissingen tijdens de uitreiking van de Familiebedrijven Award in de Nieuwe Kerk in den Haag.

  Foto: ANP
 • Shenyang - PR voor de landbouw via een ingekleurd rijstveld. Het is een soort muurschildering, maar dan op de grond en met levend materiaal. De tekening is er een in een serie van dertien stuks in deze regio, een initiatief van de regionale bestuurders om toeristen te lokken.

  Shenyang - PR voor de landbouw via een ingekleurd rijstveld. Het is een soort muurschildering, maar dan op de grond en met levend materiaal. De tekening is er een in een serie van dertien stuks in deze regio, een initiatief van de regionale bestuurders om toeristen te lokken.

  Foto: Reuters
 • Yulin - Een hondenvlees-eetfestival in de Zuid-Chinese stad Yulin. Jaarlijks wordt hier rond de langste dag een feest gehouden waar mensen hondenvlees en lychees eten. Duizenden honden worden ter plekke geslacht en opgegeten.

  Yulin - Een hondenvlees-eetfestival in de Zuid-Chinese stad Yulin. Jaarlijks wordt hier rond de langste dag een feest gehouden waar mensen hondenvlees en lychees eten. Duizenden honden worden ter plekke geslacht en opgegeten.

  Foto: Reuters
 • Yulin - Een hondenslager bezig met het ontharen van pas geslachte honden. Voor wie dit niet gewend is, een weerzinwekkende aanblik. Het hondenvleesfestival staat ook in China steeds meer ter discussie. Er waren naast vele deelnemers zelfs protesten.

  Yulin - Een hondenslager bezig met het ontharen van pas geslachte honden. Voor wie dit niet gewend is, een weerzinwekkende aanblik. Het hondenvleesfestival staat ook in China steeds meer ter discussie. Er waren naast vele deelnemers zelfs protesten.

  Foto: Reuters
 • Bierum - Pootgoed selecteren bij aardappelteeltbedrijf Bakker Landbouw in het Groningse Bierum. Dit is de tweede ronde. De selectie is dit jaar niet zo'n groot probleem er is weinig ziekte. Het gaat om hier en daar een mutant en een enkele viruszieke plant. Dus de selecteurs kunnen er vlot doorheen rijden.

  Bierum - Pootgoed selecteren bij aardappelteeltbedrijf Bakker Landbouw in het Groningse Bierum. Dit is de tweede ronde. De selectie is dit jaar niet zo'n groot probleem er is weinig ziekte. Het gaat om hier en daar een mutant en een enkele viruszieke plant. Dus de selecteurs kunnen er vlot doorheen rijden.

  Foto: Koos van der Spek
 • Finsterwolde - Bij maatschap Van den Boogaard in Finsterwolde is donderdag 140 hectare tweede snede gras ingekuild. Een flinke klus voor loonwerker Boven uit Finsterwolde.

  Finsterwolde - Bij maatschap Van den Boogaard in Finsterwolde is donderdag 140 hectare tweede snede gras ingekuild. Een flinke klus voor loonwerker Boven uit Finsterwolde.

  Foto: Koos van der Spek

Of registreer je om te kunnen reageren.