Home

Foto & video

Landbouwnieuws in beeld: week 24

Een wereldwijde selectie van agrarische nieuwsfoto’s van deze week.

Foto

 • Zamyatino - Een kraanmachinist probeert zachtjes de schaal van een ei te breken zonder het glas te raken. Het is een behendigheidsproef in een wedstrijd tussen vakgenoten in een dorpje in de buurt van de Siberische stad Krasnojarsk.

  Zamyatino - Een kraanmachinist probeert zachtjes de schaal van een ei te breken zonder het glas te raken. Het is een behendigheidsproef in een wedstrijd tussen vakgenoten in een dorpje in de buurt van de Siberische stad Krasnojarsk.

  Foto: Reuters
 • Mayong - Een Indiase veehouder loopt met zijn koeien door het water in het dorp Mayong, in de buurt van de stad Guwahati. 550 dorpen in de noordoostelijke Indiase deelstaat Assam kampen met overstromingen in verband met de moessonregens.

  Mayong - Een Indiase veehouder loopt met zijn koeien door het water in het dorp Mayong, in de buurt van de stad Guwahati. 550 dorpen in de noordoostelijke Indiase deelstaat Assam kampen met overstromingen in verband met de moessonregens.

  Foto: ANP
 • Lienden- Pools en Nederlands personeel van fruitteler Erik van der Leeden uit Lienden plukt dinsdag aardbeien van stelling in de plastic tunnels. Van der Leeden oogst zowel zacht- als hardfruit en bezit daarnaast nog een landwinkel.

  Lienden- Pools en Nederlands personeel van fruitteler Erik van der Leeden uit Lienden plukt dinsdag aardbeien van stelling in de plastic tunnels. Van der Leeden oogst zowel zacht- als hardfruit en bezit daarnaast nog een landwinkel.

  Foto: VidiPhoto
 • Lissabon - Portugese stierenvechters in actie in Lissabon. Bij deze traditionele vorm van Portugees stierenvechten, wordt de stier met blote handen gevangen.

  Lissabon - Portugese stierenvechters in actie in Lissabon. Bij deze traditionele vorm van Portugees stierenvechten, wordt de stier met blote handen gevangen.

  Foto: Reuters
 • Rome - Jose Graziano Da Silva is herkozen als directeur-generaal van de FAO, de voedsel- en landbouworganisatie van de Verenigde Naties. Dit gebeurde tijdens de 39ste FAO-conferentie in Rome op 6 juni.

  Rome - Jose Graziano Da Silva is herkozen als directeur-generaal van de FAO, de voedsel- en landbouworganisatie van de Verenigde Naties. Dit gebeurde tijdens de 39ste FAO-conferentie in Rome op 6 juni.

  Foto: ANP
 • Vorder Bollhagen - De Duitse pluimveehouder Johannes Lampen toont zijn mobiele stal voor buitenlopende biologische leghennen. Hij heeft vijf van deze mobiele stallen. De huisvestingskosten zijn bij dit systeem 70 procent hoger dan bij gangbare leghennenhouderij.

  Vorder Bollhagen - De Duitse pluimveehouder Johannes Lampen toont zijn mobiele stal voor buitenlopende biologische leghennen. Hij heeft vijf van deze mobiele stallen. De huisvestingskosten zijn bij dit systeem 70 procent hoger dan bij gangbare leghennenhouderij.

  Foto: ANP
 • Oldenburg - Veehouder Henrik Wille toont zijn prijswinnende koe Lady Gaga op de Duitse Holstein Show in Oldenburg, afgelopen donderdag.

  Oldenburg - Veehouder Henrik Wille toont zijn prijswinnende koe Lady Gaga op de Duitse Holstein Show in Oldenburg, afgelopen donderdag.

  Foto: ANP

Of registreer je om te kunnen reageren.