Home

Foto & video 1 reactie

Landbouwnieuws in beeld: week 9

Een wereldwijde selectie van agrarische nieuwsfoto’s van deze week.

Foto

 • Landbouwnieuws in beeld: week 9
  Foto: ANP
 • Oxnard - Ravage na een treinbotsing in Californië. Een trein met als bestemming Los Angeles botste op een trailer geladen met trekkers die op de overweg stond. Meer dan 30 mensen raakten gewond, waarvan sommigen ernstig.

  Oxnard - Ravage na een treinbotsing in Californië. Een trein met als bestemming Los Angeles botste op een trailer geladen met trekkers die op de overweg stond. Meer dan 30 mensen raakten gewond, waarvan sommigen ernstig.

  Foto: Reuters
 • Parijs - De Internationale landbouwtentoonstelling in Parijs is een ‘must’ voor Franse politici. Wie er een beetje toe doet, laat zich op de beurs fotograferen, liefst samen met imposant rundvee. Hier president Francois Hollande.

  Parijs - De Internationale landbouwtentoonstelling in Parijs is een ‘must’ voor Franse politici. Wie er een beetje toe doet, laat zich op de beurs fotograferen, liefst samen met imposant rundvee. Hier president Francois Hollande.

  Foto: ANP
 • Parijs - Hier loopt ex-president Nicolas Sarkozy langs een stal met vleesvee. De Franse internationale landbouwexpositie duurt tot 1 maart en wordt gelijktijdig gehouden met de meer op techniek gerichte beurs Sima, ook in Parijs.

  Parijs - Hier loopt ex-president Nicolas Sarkozy langs een stal met vleesvee. De Franse internationale landbouwexpositie duurt tot 1 maart en wordt gelijktijdig gehouden met de meer op techniek gerichte beurs Sima, ook in Parijs.

  Foto: ANP
 • Parijs - Marine Le Pen, leider van het rechtse Franse Front National, wil niet achterblijven en presenteert zich ook op de beurs.

  Parijs - Marine Le Pen, leider van het rechtse Franse Front National, wil niet achterblijven en presenteert zich ook op de beurs.

  Foto: ANP
 • Hongkong - Een model draagt een bontjas op de internationale bont en mode beurs in Hongkong, China. 90 procent van het in Europa of de VS geproduceerde bont wordt in China verwerkt. Het land is tegelijk de snelst groeiende afzetmarkt voor bont.

  Hongkong - Een model draagt een bontjas op de internationale bont en mode beurs in Hongkong, China. 90 procent van het in Europa of de VS geproduceerde bont wordt in China verwerkt. Het land is tegelijk de snelst groeiende afzetmarkt voor bont.

  Foto: ANP
 • Krasin - Een slakkenfarm in Polen. Aan het einde van hun winterslaap worden de slakken op deze boerderij wakkergemaakt door een medewerker. De dieren beginnen zich voort te planten als ze met warmte en vocht in aanraking komen.

  Krasin - Een slakkenfarm in Polen. Aan het einde van hun winterslaap worden de slakken op deze boerderij wakkergemaakt door een medewerker. De dieren beginnen zich voort te planten als ze met warmte en vocht in aanraking komen.

  Foto: ANP
 • New Delhi - Boeren in India protesteren massaal tegen landhervormingsplannen van de regering, die ze als boervijandig zien. Een landwet uit 2013 die boeren moest beschermen, is recent aangepast waardoor boeren minder beschermd zijn.

  New Delhi - Boeren in India protesteren massaal tegen landhervormingsplannen van de regering, die ze als boervijandig zien. Een landwet uit 2013 die boeren moest beschermen, is recent aangepast waardoor boeren minder beschermd zijn.

  Foto: ANP
 • Parijs - Werknemers van slachterij Aim demonstreren bij het landbouwministerie in Parijs voor behoud van hun baan.

  Parijs - Werknemers van slachterij Aim demonstreren bij het landbouwministerie in Parijs voor behoud van hun baan.

  Foto: ANP

Eén reactie

 • agpros

  Is er nog een onderschrift bij foto 1?

Of registreer je om te kunnen reageren.