Home

Foto & video

Nieuwsfoto's: Melkboer op de motor

Een melkboer die zijn producten vervoert per motor, een gekantelde vrachtwagen in Ter Aar en protesterende boeren in Griekenland. Bekijk hierover en over andere onderwerpen een wereldwijde selectie van agrarische nieuwsfoto’s van deze week.

Foto

 • Djakarta - Een melkboer laadt zijn waar op de motor. Hij brengt verse melk, verpakt in plastic zakken, naar klanten in de Indonesische hoofdstad Djakarta. Indonesië geldt als een van de landen waar de consumptie van dierlijk eiwit nu nog relatief laag is, maar in de toekomst sterk zal groeien.

  Djakarta - Een melkboer laadt zijn waar op de motor. Hij brengt verse melk, verpakt in plastic zakken, naar klanten in de Indonesische hoofdstad Djakarta. Indonesië geldt als een van de landen waar de consumptie van dierlijk eiwit nu nog relatief laag is, maar in de toekomst sterk zal groeien.

  Foto: ANP/AFP
 • Ter Aar (Z.-H.) - Deze vrachtwagen kantelde tijdens het lossen van veevoer op een bedrijf in Ter Aar. De chauffeur wist de truck tijdens het kantelen nog zo te sturen dat deze overeind bleef staan, maar de trailer met inhoud zocht zijn eigen weg. De trailer viel bovenop de silo's waar het voer ligt opgeslagen. De trailer moet als verloren worden beschouwd. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

  Ter Aar (Z.-H.) - Deze vrachtwagen kantelde tijdens het lossen van veevoer op een bedrijf in Ter Aar. De chauffeur wist de truck tijdens het kantelen nog zo te sturen dat deze overeind bleef staan, maar de trailer met inhoud zocht zijn eigen weg. De trailer viel bovenop de silo's waar het voer ligt opgeslagen. De trailer moet als verloren worden beschouwd. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

  Foto: AS Media
 • Athene - Griekse boeren in protest tegen verhoging van belastingen en hervormingen van het Griekse pensioenstelsel. Zesduizend boeren trokken 18 november naar de hoofdstad Athene, waar ze slaags raakten met de politie. De bezuinigingen waar ze tegen protesteren zijn opgelegd door de Europese Unie.

  Athene - Griekse boeren in protest tegen verhoging van belastingen en hervormingen van het Griekse pensioenstelsel. Zesduizend boeren trokken 18 november naar de hoofdstad Athene, waar ze slaags raakten met de politie. De bezuinigingen waar ze tegen protesteren zijn opgelegd door de Europese Unie.

  Foto: ANP/AFP
 • Gorinchem - Tot en met 19 november duurden de Rundvee en Mechanisatie vakdagen in Gorinchem. Hier toont KI Samen een dochtergroep van hun stier Peeldijker Outlaw.

  Gorinchem - Tot en met 19 november duurden de Rundvee en Mechanisatie vakdagen in Gorinchem. Hier toont KI Samen een dochtergroep van hun stier Peeldijker Outlaw.

  Foto: Vidiphoto
 • Ueken (Zw.) - Een 82-jarige Zwitserse fruitteler heeft een muntschat gevonden tussen de kersenbomen. Het gaat om in totaal 4.166 Romeinse munten met een gezamenlijk gewicht van 15 kilo. De munten stammen uit het jaar 296 na Christus. (Lees ook 'Zwitserse boer vindt schat' op deze website.)

  Ueken (Zw.) - Een 82-jarige Zwitserse fruitteler heeft een muntschat gevonden tussen de kersenbomen. Het gaat om in totaal 4.166 Romeinse munten met een gezamenlijk gewicht van 15 kilo. De munten stammen uit het jaar 296 na Christus. (Lees ook 'Zwitserse boer vindt schat' op deze website.)

  Foto: ANP
 • Scheemda - Drainagebuizen doorspoelen is een typische najaarsklus, zoals hier bij Mensinga in Nieuw Scheemda. Met negen stralen naar achteren en één naar voren trekt de slang als het ware zichzelf de drainage in.

  Scheemda - Drainagebuizen doorspoelen is een typische najaarsklus, zoals hier bij Mensinga in Nieuw Scheemda. Met negen stralen naar achteren en één naar voren trekt de slang als het ware zichzelf de drainage in.

  Foto: Koos van der Spek

Of registreer je om te kunnen reageren.