Home

Foto & video

Landbouwnieuws in beeld: week 49

Een wereldwijde selectie van agrarische nieuwsfoto’s van deze week.

Foto

 • Engeland - In Engeland is de paniek vanwege vogelgriep een stuk minder dan in Nederland. De uitbraak is tot nu toe beperkt gebleven tot één eendenhouderij in Yorkshire. Deze kalkoenenhouder in het eveneens Noord-Engelse Northallerton houdt zijn dieren gewoon buiten.

  Engeland - In Engeland is de paniek vanwege vogelgriep een stuk minder dan in Nederland. De uitbraak is tot nu toe beperkt gebleven tot één eendenhouderij in Yorkshire. Deze kalkoenenhouder in het eveneens Noord-Engelse Northallerton houdt zijn dieren gewoon buiten.

  Foto: ANP
 • Engeland - Biologische kalkoenenhouder Steven Peirson slacht zijn kalkoenen zelf, in de aanloop naar kerst. De dieren worden met de hand geplukt.

  Engeland - Biologische kalkoenenhouder Steven Peirson slacht zijn kalkoenen zelf, in de aanloop naar kerst. De dieren worden met de hand geplukt.

  Foto: ANP
 • Wit-Rusland - Een arbeider loopt door een kaaspakhuis in de buurt van Minsk. De fabriek exporteert 80 procent van zijn productie naar Rusland, maar heeft nu last van Russische beperkingen. Rusland ziet Wit-Rusland als doorvoergebied van geboycotte Europese producten.

  Wit-Rusland - Een arbeider loopt door een kaaspakhuis in de buurt van Minsk. De fabriek exporteert 80 procent van zijn productie naar Rusland, maar heeft nu last van Russische beperkingen. Rusland ziet Wit-Rusland als doorvoergebied van geboycotte Europese producten.

  Foto: Reuters
 • Berlijn - Activisten verkleed als kerstmannen demonstreren voor eerlijke prijzen voor cacao. De demonstratie richt zich tegen uitbuiting en het schenden van mensenrechten in West-Afrika waar de meeste cacao wordt geproduceerd.

  Berlijn - Activisten verkleed als kerstmannen demonstreren voor eerlijke prijzen voor cacao. De demonstratie richt zich tegen uitbuiting en het schenden van mensenrechten in West-Afrika waar de meeste cacao wordt geproduceerd.

  Foto: Reuters
 • Bangkok - Een langstaart-makaak inspecteert een lege verpakking waaruit het beest net melk heeft gedronken. De 2.000 apen van de Pra Prang Sam Yot tempel in Lopburi, ten noorden van Bangkok in Thailand, kregen eten en drinken tijdens het jaarlijkse apenbuffet-festival. De apen worden op deze manier bedankt voor het feit dat ze toeristen naar de stad lokken.

  Bangkok - Een langstaart-makaak inspecteert een lege verpakking waaruit het beest net melk heeft gedronken. De 2.000 apen van de Pra Prang Sam Yot tempel in Lopburi, ten noorden van Bangkok in Thailand, kregen eten en drinken tijdens het jaarlijkse apenbuffet-festival. De apen worden op deze manier bedankt voor het feit dat ze toeristen naar de stad lokken.

  Foto: Reuters

Of registreer je om te kunnen reageren.