Home

Foto & video

Ondersteboven van klauwverzorging

Slijk-Ewijk – Eén keer per jaar krijgen de melkgeiten van Wouter en Erna Bunt uit het Betuwse Slijk-Ewijk de klauwbekapper op bezoek.

Slijk-Ewijk – Eén keer per jaar krijgen de melkgeiten van Wouter en Erna Bunt uit het Betuwse Slijk-Ewijk de klauwbekapper op bezoek. ”Eens per jaar is voor de meeste dieren genoeg”, zegt de geitenhouder. Als dieren tussendoor nog problemen krijgen, dan behandelen we die zelf. Bij het bekappen maakt het klauwbekapbedrijf De Rimboe gebruik van kantelapparaten. ”We hebben er met vier mensen de hele dag aan gewerkt”, vertelt de veehouder. De drachtige dieren – ongeveer 450 – krijgen later hun behandeling.


Foto Vidiphoto

Goes – Bezoekers bekijken de stand van Techno Service op de Agri & Aqua Event. De beurs wordt vandaag en morgen gehouden in de Zeelandhallen in Goes. Op de beurs presenteren bedrijven uit de landbouw, de visserij en de schelpdierensector zich. Volgens de beursorganisatie zijn in Zeeland de landbouw en de visserij nauw met elkaar verweven.


Foto Anton Dingemanse

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.