Home

Foto & video 544 x bekeken

Grüne Woche

Berlijn - De Duitse landbouwminister Ilse Aigner opende vrijdag de agrarische beurs Grüne Woche in Berlijn. Die is tot 29 januari geopend.

Berlijn - De Duitse minister van landbouw, Ilse Aigner, opent samen met de burgemeester van Berlijn, Klaus Wowereit (links) en de Roemeense minister van landbouw, Valeriu Tabara (rechts) de Grüne Woche.

De agrarische beurs die elk jaar wordt gehouden geldt als als de grootste en wordt gehouden van 20 tot 29 januari.

Foto ANP

Berlijn - Een dierenactivist verstoort de festiviteiten op de Grüne Woche. Terwijl Ilse Aigner, Klaus Wowereit en Valeriu Tabara toekijken, wordt de activist weggevoerd. Hij hield een bord omhoog met de tekst 'Mevrouw Aigner, laat de konijnen vrij!'.

Foto ANP

Berlijn - De Roemeen en Eurocommissaris van landbouw Dacian Ciolos loopt samen met de Roemeense minister van landbouw Valeriu Tabara over het Roemeense paviljoen op de Grüne Woche. Roemenië is dit jaar partnerland van de agrarische beurs in Duitsland.

Foto Grüne Woche

Berlijn – Bij de opening van de beurs Grüne Woche werd de Duitse minister van landbouw, Ilse Aigner, niet alleen geconfronteerd met Frau Antje, maar ook met Herr Henny. De Duitse minister bezocht tijdens de gebruikelijke rondgang op de voedingsbeurs als eerste de stand van kalfsvleesproducent Van Drie Group.

Daar kregen zij en staatssecretaris Henk Bleker (ELI) een mini-lasagne van kalfsvlees aangeboden door Van Drie-topman Henny Swinkels. De bereiding daarvan had Swinkels overgelaten aan chefkok Olivier van der Staal. De mini-lasagne in glas bestond uit witbrood, ei en kalfsvlees in laagjes.

Van links naar rechts: Gerd Sonnleitner, voorzitter duitse boerenbond DBV, Ilse Aigner, Henny Swinkels, Olivier van der Staal, Henk Bleker.

Foto Van Drie Group

Berlijn - De burgemeester van Berlijn, Klaus Wowereit (links), eet samen met de Duitse landbouwminister Ilse Aigner een blokje kaas bij Frau Antje op de Grüne Woche.

Foto ANP

Berlijn - Koeien op de agrarische beurs Grüne Woche in de Duitse hoofdstad Berlijn.

Foto Grüne Woche

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.