Home

Foto & video

Bennie Vogt

Opa Bennie is altijd in touw met 19 kleinkinderen en een bedrijf.

Foto

 • Opa Bennie Vogt is 78 jaar en woont in Haaksbergen (Ov.). Hij heeft maar liefst 19 kleinkinderen. Hier staat een aantal met hem op de foto.  Foto's: Jan Willem Schouten, tekst: Margreet Welink

 • Samen met twee kleinzoons naar FC Twente kijken, opa Bennie slaat geen wedstrijd over. Niet dat hij zelf een enorme voetbalfan is, maar zo kan hij wel samen met de jeugd de wedstrijden nabespreken.

 • Zelf zegt hij dat hij niet zo veel meer doet op het bedrijf, maar zijn familie weet wel beter. Opa is nog alle dagen actief met de vleesstieren. Nu zijn het er 300. Als de nieuwe stal af is, komen er nog eens 186 bij.

 • Behalve werken bij de vleesstieren, houdt opa Bennie huis en tuin een beetje netjes. Gazonmaaien is echt zijn ding.

 • Als de kleinkinderen eens geen tijd hebben, verzorgt opa hun pony’s. Hij doet dat ook tijdens vakanties en dat doet hij goed. Bij terugkomst van de eigenaren zijn de pony’s altijd wel een paar kilo aangekomen.


  Bekijk ook de video waarop Bennie Vogt zich voorstelt »

  Terug naar de overzichtspagina »

Of registreer je om te kunnen reageren.