Home

Foto & video 1703 x bekeken

Live-testverslag Deutz-Fahr 620 TTV

Loonbedrijf Gebroeders Hendrickx en zonen is Case IH al meer dan 30 jaar trouw. Nu heeft het loonbedrijf in Blitterswijck (L.) twee weken lang een 180 pk sterke Deutz-Fahr 620 TTV op proef.

Foto

 • Loonbedrijf Gebroeders Hendrickx en zonen is Case IH al meer dan 30 jaar trouw. Maar via Trekker-magazine heeft het loonbedrijf in Blitterswijck (L.) nu twee weken lang een 180 pk sterke Deutz-Fahr 620 TTV op proef. De Deutz neemt het op tegen een Case IH CVX 1145, die is opgevoerd tot 175 pk. Mark Hendrickx brengt hier dagelijks verslag uit.  Tip: nieuwste update staat achteraan--->  Tekst & Foto's: Mark Hendrickx

 • Donderdag 1 oktober: De trekker is op het bedrijf gekomen en staat voor de Grimme-rooier. De eerste indruk van de Deutz was apart: veel opvallende kleuren in de cabine; maar als je goede uitleg hebt gehad, valt het reuze mee.

 • Vrijdag 2 oktober: Het brandstofverbruik zit op 15,5 liter per uur en ligt daarmee gelijk aan dat van de CVX; helemaal niet verkeerd.

 • Zaterdag 3 oktober: Ik heb er nu 2.5 dag mee gereden en ik kan er al aardig mee uit de voeten. Toch best een prettige trekker om mee te rijden en werken. Enkel minpuntje is de armleuning waar je tijdens het rooien de hele dag met je been tegenaan zit. Ook is de ruwe bekleding lastig schoon te houden.

 • Maandag 5 oktober: Als je de motorkap opent is alles goed te bereiken zoals luchtfilter enz. De koelers zijn heel fijn weg te klappen om goed te kunnen reinigen.

 • Dinsdag 6 oktober: De cabine is behoorlijk stil en zeer ruim.

 • Woensdag 7 oktober: Ik rij de hele dag op het kopakkermanagement, dat werkt voortreffelijk. Het nadeel is dan wel dat je constant het menu moet volgen anders klopt het niet meer. We rijden de hele dag met de aftakas op ecostand bij 1600 motortoeren, het brandstof verbruik blijft tussen de 15 en 16 liter per uur liggen.

 • Donderdag 8 oktober: De spatborden lopen niet over de volle breedte door tot onderaan. Met het natte weer wordt heel de trap vies.

 • Vrijdag 9 oktober: We zijn nog steeds druk met rooien, het kan zijn dat we er na het weekeinde nog ander werk mee gaan doen.

 • Binnenkort staat het complete verslag van deze merkenwissel in Trekker.

Of registreer je om te kunnen reageren.