Home

Foto & video 3 reacties

Smullen van machines

Ploegen, kilveren, maaien, schudden, harken, inkuilen, hakselen, ploegen, zaaien, poten en spuiten. Alle voorjaarswerk in bewegend beeld.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  steven

  Had ik het niet gedacht... het stinkt weer van de john deere....!
  Manmanman, ik denk dat ik mijn abonnement zal opzeggen

 • no-profile-image

  wijzer dan steven

  Ja, mooi he? Je bent vast en zeker jaloers omdat je zoveel moois niet kunt betalen.
  Nothing runs like a Deere !

 • no-profile-image

  Auko Sikkenga

  Steven, ik zal me even nader verklaren. Je weet waarschijnlijk zelf wel dat JD op NH na het meest verkochte merk in NL is. Daar komt bij dat er in mijn regio overwegend veel JD's rondrijden doordat de JD-dealers hier flink aanwezig zijn. Een groot deel van de fragmenten in m'n filmpje zijn ook nog van loonbedrijf Wieringa, die met JD's rijdt. Zij doen al ons landwerk wat dus veel filmpjes/foto's opleverd. Het gaat er uiteindelijk toch om dat het werk goed gedaan wordt? Niet om het merk trekker op 't land! Dus maak je niet zo druk, is tenslotte niet goed voor je bloeddruk.

Of registreer je om te kunnen reageren.