Home

Foto & video 488 x bekeken 2 reacties

AgroVak-awards uitgereikt

Boerderij-hoofdredacteur Rochus Kingmans reikte na afloop van de eerste AgroVak-beursdag de Boerderij/AgroVak-Awards uit. Bekijk de foto-impressie.

Foto

 • Als winnaar in de categorie akkerbouw kwam de Orion-bewaarcomputer van Mooij Geforceerde Ventilatie uit de bus. Deze bewaarcomputer is met een PDA op afstand aan te sturen. De knoppen op de computer en de PDA zijn gelijk, zodat een eenvoudige bediening mogelijk is. Hans van de Oever neemt de award én de bloemen namens Mooij in ontvangst.


  Foto's: Henk Riswick, tekst: Matthijs Verhagen

 • Gerrit Braakman komt namens Agrovision de prijs ophalen die het bedrijf kreeg voor het product 'Dynamisch Voeren'. De ict-koppeling regelt de krachtvoergift voor het rundvee aan de hand van de melkgift en past deze continu aan. Het bedrijf won hiermee eveneens de publieksprijs.

 • Winnaar in de categorie algemeen is het MojoRTK-systeem van Compufarm: een trekkerradio en RTK-gps-systeem ineen. Storingen kunnen op afstand verholpen worden met behulp van een gsm-verbinding. Directeur Arne Rijzebol kan met een goed gevoel huiswaarts.

 • Winnaar van de vakjuryprijs werd de Schuitemaker Innovado. De winnaar van deze prijs wordt gekozen door de redactie van Boerderij en Trekker. Algemeen directeur Martin Westerbeek neemt de prijs en bijbehorend certificaat in ontvangst. De vakjury verkoos het autonoom rijdend voertuig tot winnaar omdat deze duidelijk een stap verdergaat dan de bestaande technieken.

 • Alle winnaars op een rij met de zojuist uitgereikte bloemen, certificaten en awards.


  lees hier het nieuwsbericht.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  pjlam

  We zijn ook op de beurs geweest, maar na onze ervaring bij de pakeer slagboom, zal dit wel de laatste keer zijn geweest, nergens word er op geatendeerd dat je een pakeerkaartje moet kopen, als je dan bij de slag boom komt kan je daar ineens een kaartje kopen, a7euro, ik ga wel naar Hardenberg of Goricum, daar is het veel beter geregeld.

 • no-profile-image

  Noek

  om maar niet te spreken over de tarieven voor een kop koffie, een broodje of een sateetje. Pure afzetterij !

Of registreer je om te kunnen reageren.