Home

Foto & video 350 x bekeken

Maatregelen tegen brand en storm

Doordat we 2 jaar geleden verhuisden is deze opdracht best te doen, zie ook mijn weblog!

Foto

  • De daken van de oude boerderij en van de stal (met name de lichtplaten en koepels) zijn 2 jaar geleden vernieuwd. Die van de boerderij zijn nagekeken en waar nodig gerepareerd. Zo voorkomen we stormschade.

  • De werkplaats is een brandgevaarlijke omgeving. Zorg daarom altijd voor goede bescherming van jezelf ( veiligheidsbril, gehoor- en gelaats-bescherming). En werk in een veilige, opgeruimde, lichte werkomgeving. En vooral: weet waar je mee bezig bent !

  • Stro opslag is brandgevoelig. Vooral na het opschuren moet je het stro dus regelmatig contoleren, met een thermometer. En zorg ervoor dat je het zo droog mogelijk binnen haalt.

Of registreer je om te kunnen reageren.