Home

Foto & video 204 x bekeken

Marc’s motorimitatie

Als Sinterklaas verschijnt, ben je de klos. Zeker collega’s die samen een motortoertocht reden. De goedheilig man liet Marc een stukje op een virtuele motor rijden.

Foto

  • ,,Motorvrienden", zo sprak Sint Nicolaas. ,,Komen jullie maar eens even naar voren." Gedwee kwamen ze naar voren: twee mannelijke en twee vrouwelijke Boerderij-collega's die gezamenlijk een toertocht ondernamen.
    Tja en dan weet je het al. Je wordt voor schut gezet, ten overstaan van de rest van je collega's. Marc heeft klaarblijkelijk aspiraties om ooit nog eens een Harley te gaan rijden, want zo ziet zijn imitatie eruit als hij van de Sint een stukje op een virtuele motor moet rijden.
    Foto's: Zwarte Piet, tekst: Jacco Keuper

  • Bij collega Leo Tholhuijsen is de spanning zomogelijk nog groter. Zijn bril beslaat ervan als hij van de Sint Kristel Kort achterop moet nemen. Dit leidt tot een onverwoestbare, bulderende lach bij Marc en ook Janneke Janssens (r.) heeft schik.

  • Maar ook Marc is niet te beroerd om iemand achterop te nemen hoor. Hier scheurt hij met zwarte piet (beter bekend als Dory Drenth) over de redactie. Het werd een onvergetelijke pakjesavond!

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.