Home

Foto & video 222 x bekeken

He's back!!

‘Wow… The King is terug.’ Helaas, wie dat denkt zit ernaast. Op het gekostumeerde eindejaarsfeest in 2004 is een redacteur van Boerderij niet verkleed als Elvis, maar als één van de Sjonnies.

Foto

  • Menigeen zal erin getuind zijn op het gekostumeerde eindejaarsfeest van Reed Business Information in 2004. Het was de bedoeling dat iedereen speciaal gekleed naar de Olde Beth in Wehl zou komen. Voor menig redacteur van Boerderij hoefde die poespas niet zo en ging in zijn degelijke, dagelijkse kloffie naar het feest.
    Maar Marc liet zich niet kennen. Gouden blouse, dito bling-bling kettingen, een vetkuif (pruik) en niet te vergeten een imposante bril. Nee, Marc was met deze super foute kleding niet verkleed als Elvis, maar als één van de Sjonnies.

    Foto’s: Jan Willem Schouten. Tekst: Jacco Keuper

  • De organisatie loofde prijzen uit voor degene die het origineelst verkleed waren. Laat Marc nu net naast de hoofdprijs grijpen. Zelf zat hij daar niet mee, want hij wilde juist die tweede prijs (kaartjes voor een concert van Frans Bauer) zo dolgraag hebben.

  • Een trotse winnaar met zijn prijs.

  • Heel even was 'The King' er weer. Wie weet komt Marc ook nog wel eens terug?!

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.