Redactieblog

25 reacties

‘Yvon Jaspers heeft een relatie te veel’

En weer is het de Partij voor de Dieren, geholpen door GroenLinks, die ons dwarszit.

Nu door Yvon Jaspers aan te vallen op haar bijbaan bij ForFarmers. Zowaar in de Tweede Kamer. Lammert van Raan van de Partij voor de Dieren (PvdD) wil weten of de bijbaan van Yvon Jaspers past binnen de richtlijnen over bijbaantjes naast haar journalistieke werk. Minister Slob mag een antwoord verzinnen.

Een regelrechte aanval op deze presentatrice, die de boerenstand begrijpt en er programma’s overmaakt. Naast Boer zoekt Vrouw ook het programma Onze Boerderij, waarin de problematiek van de boeren wordt belicht.

En dan is er nog een relatie met ForFarmers. Een bijbaantje. Daarin wordt geprobeerd de boer in een correct daglicht te stellen. Natuurlijk beurt Yvon daar wat centjes voor, maar dat moet de Partij voor de Dieren niet verbazen.

De onderwerpen over de veehouderij in Radar zijn ongenuanceerd

Antoinette Hertsenberg

“Ze hebben boter op hun hoofd”, zegt Hanna boos. “Denk maar even aan de dwarsverbanden tussen Nico Koffeman, lid van de Eerste Kamer voor de PvdD en zijn vrouw Antoinette Hertsenberg. U weet wel, van het programma Radar. Koffeman is ook nog betrokken bij de Vegetarische Slager, gerund door de voormalige echtgenoot van Marianne Thieme. De onderwerpen over de veehouderij in Radar zijn ongenuanceerd en boeronvriendelijk. Als je deze verbindingen ziet, verbaast dat niet. Dáár zouden vragen over moeten worden gesteld. Maar dat doen fatsoenlijke Kamerleden niet.”

Op de man spelen

“Dat Lammert van Raan dan Yvon Jaspers probeert aan te vallen is ver beneden de maat. Maar ook weer niet toevallig. Van Raan komt van VVD-huize, maar na zijn huwelijk met Lieke Keller is hij lid van Partij voor de Dieren geworden. En laat dat nu een van de oprichters van de Partij voor de Dieren zijn”, spuit Hanna haar gal.

Zo, dit was even nodig om de kliek te schetsen, die nu samenspant tegen Yvon Jaspers. En daarmee tegen de boeren. Ze zien het positieve over de boer dat Yvon teweegbrengt in de hoofden van de Nederlanders. Dat vinden ze zo gevaarlijk dat ze op de man gaan spelen. In het geval van Yvon op de vrouw.

Een Kamerlid en een partij onwaardig.

Laatste reacties

 • farmerbn

  Zie het als een compliment. Maak er maar een rel van zodat ze op de tv kan uitleggen wat er hier boven allemaal staat. De linkse media maakt de verbanden die hierboven beschreven staan, niet bekend bij het grote publiek. Het wordt tijd dat dat wel gebeurt en dat kan nu mooi met deze rel. Pak je voordeel en zorg dat de tegenstanders voor paal staan.

 • brutus71

  Ook Lubach viel Yvon aan in zijn programma, de linkse kliek ziet heus wel hoe sterk Yvon staat.
  En daar kunnen ze niet tegen, daarom wordt er aan haar stoel poten gezaagd.
  Voorlopig moet Yvon zich rustig houden en de storm over laten komen en zich vooral richten op Bzv.

 • kanaal

  gewoon doorgaan yvon

 • Delee

  Fantastisch interessant om te lezen hoe ethische vragen hier tot domme, rechtse politiek wordt gemaakt.

 • wiljo

  Yvon heeft toch geen full-time baan als presentatrice van boer zoekt vrouw?
  Als ze zich dan in de overige werktijd nuttig maakt bij ForFarmers is dat toch prima.
  Of is iedere BN-er verplicht om in de overuren aan flauwekul programma's als Expeditie Robinson, Sterren dansen op het ijs en Adam zoekt Eva mee te doen.

 • Vhouder

  ze heeft juist een relatie te weinig. met mij

 • bankivahoen

  Welkom Delee@,jalouzie is pijnlijk.

 • jwillems

  Ik kan nog wel een tandje verder gaan, Antoinette Hertsenberg is net als Lieke Keller, en Marianne Tieme ook de directeur van bont voor dieren geweest. De partij voor de dieren is eigenlijk voortgekomen uit deze dieraktivistenkliek. Als nertsenhouderij hebben we al jaren met dit zooitje te maken, met alle gevolgen van dien. Ik ben ervan overtuigd dat deze kliek nog veel verder reikt, tot in de rechterlijke macht aan toe. Hoe is het anders mogelijk dat de zeer slechte nertsenwet door de rechters is goedgekeurd.

 • mtseshuis

  Klopt Willems, maar dat telt totaal niet, kennelijk..

 • Gradje 1966

  De Lee zal wel een Bio boertje zijn zonder eigen inbreng

 • Maas1

  Sinds wanneer mag je als individu niet zelf uit maken voor wie en hoe vaak en veel je actief bent voor wie of welke organisatie dan ook.Wellicht dat voor Kamerleden op enigerlei wijze beperkingen gelden om belangen verstrengelingen te voor komen.Dit geld vaak en veel niet voor een ieder op andere wijze het is maar wat je afspreekt met je opdracht gever,die vrijheid heeft toch een ieder.Als iemand op enigerlei wijze succes vol is,en dit in een bepaald opzicht als pijnlijk wordt ervaren zegt dat meer over de een dan over de ander.

 • melkveehouder .

  Ach, die arme Lammert toch. Zijn vrouw heeft andragogie ((het vormen/opvoeden van volwassenen) gestudeerd. En nu moet die geïndoctrineerde echtgenoot van Lieke Keller middels kamervragen proberen om Yvon Jaspers onderuit te halen. Jeetje zeg, wat een minkukels zijn het toch bij die partij.

  Eerder al moest de echtgenoot van Marianne Thieme zijn jachtgeweer inleveren en zich tot vegetarische slager bekeren. Marianne misbruikt vervolgens haar politieke loopbaan om de vegetarische leefwijze c.q. haar man, de vegetarische slager te promoten. Rijkelijk vloeien de euro's binnen voor deze gehaaide politicus en haar echtgenoot. En nu Yvon Jaspers via kamerleden proberen neer te sabelen op belangenverstrengeling? Wat een achterbakse streek!

  Maar goed, kennelijk reageren ze bij de PvdD als door een wesp gestoken wanneer mensen zoals Yvon de échte agrarische sector laten zien. Het is daarom een kwestie van volhouden. Zoals mijn moeder zei: al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel! • cor vroege

  Het zijn geen kamer leden waar we over praten maar linkse activisten ,wat trouwens al decenia bekend is en zulk soort lieden betalen we met z,n allen en het worden er steeds meer in eerste en tweede kamer en media(N.P.O)

 • Lammert van Raan

  Dank voor de analyses. Sommige zaken kloppen, andere zaken wat minder...:-j. Prettige dag iedereen.

 • Alco

  Zeg Lammert. Jij kunt hier reageren.
  Ik kan nergens mijn ei kwijt in een PvdD krantje of iets dergelijks.
  Kun je me daarin een aanwijzing geven?

 • A1967

  1e kamerlid Duthler van de VVD stelt onderzoeken voor, die ze vervolgens haar eigen bedrijf laat uitvoeren a 150000 euro per onderzoek. Wie heeft t er nog over. Nee we vallen een eerlijke presentatrice aan omdat ze het hart op de juiste plaats heeft.

 • farmerbn

  Ja Lammert, hier wordt niet gelogen of belazerd en alle analyses kloppen of kloppen bijna zoals je zelf toegeeft. Kan de PVDD een voorbeeld aan nemen.

 • Maas1

  farmerbn hebben ze weer stof om over na te denken op naar de volgende roeptoeter.Laat ze maar links liggen we schieten er niets mee op.

 • Pig 's and crops

  Ik denk dat Yvon sterk genoeg is om de kritiek te weerleggen .
  De kliek rond de grachtengordel probeert Nederland in een keurslijf te drukken .
  Maar het gaat ze niet lukken !

 • veldzicht

  Als er een is die teveel relaties heeft is het Thieme wel,voor haar werk als fractieleider van de PvdD strijkt ze wel 120.000 euro op terwijl ze er bijna nooit is,zit ze weer in een of ander ver buitenland te profiteren van onze zuur verdiende belasting centen terwijl ze haar 2e Kamerwerk aan anderen overlaat.

 • melkveehouder .

  @Lammert van Raan. Geen dank, graag gedaan! Een fijne avond toegewenst.

 • WJHDKremer

  Mevr Jaspers,bedankt voor uw inzet. Een geweldige steun in de rug.

 • NASJO

  Mevr Jaspers ga zo door

 • Egbert Beekman

  Mensen!! zijn soms jaloers!! , Jaloers op het feit dat Yvon Jaspers Uiteraard een Vrouw is... en dat zij het gewoon goed!! doet in haar leven , in het Mannen bol werk wat Hilversum Rijk is , met onder anderen Ruud de Wild en Gijs Staverman... die welééns ROBUUSTE KRITIEK OP DÉZE VROUW HEBBEN!!... als het een Man was geweest... wat Boer zoekt Vrouw Présenteert dan zou er compleet anders worden gereageerd , door die macho mannen , álá Ruud de Wild en Gijs Staverman... Lieve Joodse groeten van Egbert ;) P.s. Dan zou De man Roland heten wat mij betreft!!... maar gelukkig is Yvon De Goede , Gezellige en érg Fijne Présentatrice. P.s. Al met al denk voor Úw zélf en luister niet naar het Jaloerse!! geneuzel van ménig Man... vind ik Egbert!! PUNT!! ,

 • magele

  Nederland is erg ziek

Laad alle reacties (21)

Of registreer je om te kunnen reageren.